Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość literrka a

japan style sukieneczka ;-)

Polecane posty

Gość werfewrtfwe
to raczej china style :D

Gość qwerty26
tandety. Może na fotkach i fajne, cny szokująco małe - ale nie bez powodu. Fatalnie skrojone, zszyte byle jak, materiały wołają o pomstę.. Jednym słowem szajs do potęgi N'tej.. Nie polecam!

Gość no na zdjeciu zajebista ale
w rzeczywistości ubrania z japan style to szmaty nie warte złotówki :o Kiedyś się napaliłam i kupiłam kilka rzeczy, na zdjęciach były super a jak otworzyłam paczkę to myślałam, że ktoś mi przysłał jakieś ścierki do podłogi :o to sie nie nadaje do założenia, jedynie spalić w piecu :o Chociaż jedną "tunikę" bawełnianą wykorzystałam właśnie do mycia podłóg, fajnie się nią myło, nie zostawiała smug na panelach :)

Gość literrka a
pod koniec wrzesnia mam ompreze i szukam sukienki , nosze S wiec szukalam czegos ;-) ale to chyba nie byl dobry pomysl macie jakies propozycje co do ubioru? style bo tam kobietki sa drobne

Gość oj tak
pikna jest.

fajne kiecki maja na llegro i też na szczupłe osoby, tylko zalezy jaka to impra i gdzie Ja zamawiłam u babki takiej za niecałą stówę chyba ale do wyboru ma rózne i naprawdę ładne. Poszukaj na allegro, jest tam dużo podobnych i ładniejszych i przede wszystkim od uczuciwych sprzedawców