Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

polacy - smutny, szary narod

Polecane posty

tak wczoraj sobie siedzialam w restauracji przy steku i sie gapilam za okno.. jak to jest ze zawsze widac w tlumie polakow? jak to jest ze idzie 50 ludzi a bezblednie jestesmy w stanie wskazac polaka albo polke? powiem wam tyle co zaobserwowalam... zwykle polacy sa strasznie bezbarwni.. facet lysy i krepy, bezbrwiowy, albo wysoki chudy z nieatrakcyjna twarza. co ich laczy to male oczy, duzy, garbaty nos i waskie usta. polski - ubrane bazarowo, moda z lat 00. jakas szara kitka (mysi blond lub braz) , napuszona grzywka, waskie usta, male oczy. malo ktora odwazy sie na jakis zdecydowany kolor wlosow czy ubran. takie jakies szare i nijakie.. wszystkich laczy posepna mina i bijacy z oczu brak zaufania. moze to tylko polacy za granica tak maja? a moze ja przesadzam?:)

Gość mireczkaa
przesadzasz:) Aczkolwiek zauważyłam, że ja, będąc za granicą, nie wiem dlaczego zawsze Polaka rozpoznam...

Gość allegroniedziala
Bo nas ciagle gnebia to po co mamy byc weseli, a garbate nosy to cecha innego narodu ktorego w Polsce jest znacznie wiecej niz ci sie wydaje.

Gość sentencjon...
"gnębią" cię ci z zagranicy? oj, jakiś ty "biedny" :D

Gość a ty jakie masz usta i oczy?
tez jestes Polska podobno wiec tez powinnas takie miec ( waskie i male)

Gość a ty jakie masz usta i oczy?
*Polka

Gość kupa na talerzu
Niemki i Angielki to urodziwe i zadbane kobiety w przeciwieństwie do naburmuszonych, zaniedbanych Polek 🖐️

wyciągasz wnioski na podstawie kilku zaniedbanych - być może przepracowanych - osób... tyle polek wyjechało tam po to żeby znaleźć męża i tyle znalazło - także bez przesady.. poza tym umalowana wyfiokowana brzydula z 20kg nadwagą...hmmm - wolę już zaniedbaną szczupłą 🖐️

Gość a mi sie wydaje
ale powiedz mi zono,po co ci takie wywody? chcesz udowodnic ze polacy to szary narod. doszlas do takich wnioskow żrac stek. no prosze, jakie to blyskotliwe.. daruj sobie

hm... a ja rozpoznam na ulicy i litwina i ruska i polaka... rozpoznam tez pakistanczyka, chinczyka czy araba... nie wspominajac o murzynach :D widzisz takich ludzi jakich chcesz wylapywac. znam wiele polek i polakow ktorzy nie chodza w worach po zimiokach i nie maja waskich ust :D i jakze podobni anglicy do irkandczykow... swietne stare i brudne dresy, z rana pizama i szlafrok w sklepie... z walkami na glowie... no faktycznie... wzor do nasladowania.

tak mnie wzielo akurat.. na glebokie wody myslowe mnie skierowalo zrac ten stek.. :) niby te polki takie seksowne ale szare to, nijakie, co z tego ze szczuple skoro nie potrafia wyeksponowac tego co maja ladne. juz wole te tlenione blondyny bo one sa przynajmniej jakos widocznie na tych ulicach :P

Generalnie Polacy faktycznie są smutni niestety, większości brakuje temperamentu (za to po alkoholu jest go aż nadto).

zdesperowana... jakim trzeba byc posepnym zeby w restauracji przy steku zamiast swietnie sie bawic ogladac cholery szary, nudny i nie wybijajacy sie polski narod??

Gość szit szit szit
a Ty ,opowiedz nam , jak Ty wygladasz?

Gość Navya
no z tym ,że sa smutni sie zgadzam i troszke nijako sie ubieraja, ale uwazam ze mlode polki z wiekszych miast szczegolnie ubieraja sie dosc dobrze i modnie w porownaniu do np niemek ,angiele choc zdarza sie ze czasem kobiety sa tam dobrze ubrane

Gość hujik
brawo coralcik !!! brawissimo :-D

Gość hahaha hihih
"tak wczoraj sobie siedzialam w restauracji przy steku" wow jak to zabrzmiało po zagranicznemu "przy steku" ;) nie zazdroszczę kompleksów ale pozdrawiam serdecznie

czarne farbowane wlosy, opalona skora, zdecydowane kolory ubran, male oczy, pelne usta, makijaz, szczupla, wysoka. tak wygladam :) poza tym pogadam z kazdym. obojetnie czy mlody czy stary. i widac po mnie ze nie trzeba sie bac do mnie podchodzic :)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkle
Zono - wiem że jesteś w Angli. I dziwią cię tam nasi rodacy? Przecież większośc jedzie tam za karierą i pieniądzem. Pracują, harują, mieszkają po 20 osób w jednym domu, jak śledzie. Do tego większośc jest z głębokich wsi, zakompleksionych, nijakich, bo u nich na wsi to nie wypada się ubrac inaczej,a nowoczesną fryzure mają tylko puszczalskie. Także jakich ludzi chciałabyś zobaczyc w Angli?