Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hean colour maga

skapy okres - 1 dzien z krwia ale kwri jak kot napłakał. brac 1 tab anty?

Polecane posty

Gość hean colour maga

zawsze okres mega obfity, dzis kap kap kap... malutko... czy bez problemu tab zadzialaja?

Gość Kasia .....................
chodzi Ci o dzien rozpoczecia przyjmowania pigulek antykoncepcyjnych? To co tu ma do rzeczy ilosc krwi? Powinno sie zaczac od pierwszego dnia miesiaczki i basta. O wielkosci krwawienia nie ma slowa.

Gość hean colour maga
no niby tak, a mozesz mi jeszcze cos powiedziec... okres znaczy co tos przypominajace okres pojawilo soe ok godz 10:00 treraz jest 17:00 moge zabrac ta tab o 18:00 i bedzie dzialala?

tak będzie działała, pierwszą tabletke trzeba przyjąc w pierwszej dobie krwawienia miesiączkowego, wiec masz 24h na wzięcie tabletki od początku miesiączki

Gość hean colour maga
uf 24 to oka

Gość pytanie do dziewczyn z kafeter
swoja droga czy to co nazwalas okresem to okres? ja mam plamienie takie ze podpaska na dzien starczy i nie wiem czy to moge nazwac okresem :(

jedna ma obfite miesiaczki, inna skape. I wszystko jest w normie o ile zawsze wyglada tak samo, a cykle sa mniej wiecej tej samej dlugosci. Zaniepokoic powinna raczej gwaltowna zmiana, np.ta krwawiaco skapo dostaje krwotoku. Poza tym przyjmujac hormony bardzo czesto ma sie slabsze "miesiaczki", bo nie jest to typowy okres, a krwawienie z odstawienia. Oczywiscie nie mowimy o pierwszych dniach przyjmowania pigulek, ale krwawieniu po zakonczeniu pierwszego blistra.

Gość hean colour maga
tylko ja mialam obfite a teraz mam bardzo skape krwawienie.

...podpaski powinno sie zmieniac minimum co kilka godzin, nawet jesli krwawienie jest skape! Pamietajmy, ze bakterie nie czekaja, rozwijaja sie masowo na takiej pozywce. A od tego juz tylko krok do infekcji.

Gość hean colour maga
przeciez wiem :) tylko juz nawet podpaski nie mam tylko wkladki bo to wystarcza.