Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brandnewday

ojciec mojego dziecka mnie osacza. co robić?

Polecane posty

Gość brandnewday

to była wpadka byliśmy z sobą zaledwie kilka miesięcy. zerwałam z nim bo nie mogłam wytrzymac, strasznie mnie irytował swoim zachowaniem. po paru dniach okazało się ze jestem w ciazy, powiedziałam mu o tym i teraz strasznie tego załuję bo nie idzie wytrzymac. Chce ze mną chodzic na kazdą wizytę do lekarza, byl raz i narobil mi strasznego wstydu, codzien kupuje mi owoce i podrzuca, kilkadziesiąt razy na dzien dzwoni i pisze jak się czuję, kupuje ubranka i zabawki i mi je przynosi, wtraca się we wszystko, mowilam mu ze mam dosc ale do niego nie dociera co robic?a to dopiero 15 tydzien

Gość htyru65
no i??chociaz jeden madry ktory se martwi moglas trafic gorzej na takiego co by ci wrecz kazal wyskrobac, ciesz sie ze dziecko chociaz ojca opiekunczego bedzie mial a co do was to mu wyjasnji ze go niechcesz i tyle

Boże widzisz i nie grzmisz.... co za głupie baby, jak facet ma wybrankę w ciąży w dupie to jest chamem, gburem, k***em itp., jak skacze koło takiej to jeszcze gorzej. Mam nadzieję autorko, że za kilka miesięcy napiszesz nowy temat pt. " Ojciec mojego dziecka ma mnie w dupie, a na poczatku ciąży dbał o mnie jak nikt...".