Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afafafafafaf

Prezent dla dziewczyny, 20 rzeczy na 20 lat brakuje mi pomyslow

Polecane posty

Gość afafafafafaf

Witam, chce mojej dziewczynie zrobic prezent na 20 urodziny w postaci 20 upominkow Wymyslilem juz 1 do 5 5 lakierow do paznokci w roznych kolorach ( kiedys mowila ze takie chciala 6 zelki 7 czekolada 8 bluzka 9 roza 10 swieczka 11 ramka 12 ksiazka 13 kubek 14 brelok z jej imieniem i nie mam pomyslow na 6 rzeczy, pomozecie?

Gość afafafafafaf
oj no powaznie mowie :P

Gość afafafafafaf
ale to jej sie nie spoboda.

Gość isaBella515
waciki kosmetyczne..;) krem albo cos tam..

Gość 5cm per sec
narysuj jej laurkę

Gość cccccccccc
moze pizamka? jakas bransoletka? etui na telefon? pasek/apaszka-jakis taki dodatek;) fajny pilnik do paznokci-sa takie kolorowe (bedzie fajnie wygladal z lakierami) blyszczyk do ust

wieszaczek na bizuterie stringi biustonosz wspolne zdjecie lancuszek z wisiorkiem pierscionek zareczynowy

Gość lejla28
miesiek-pluszak

Gość ode mnie tyle
torebka, portfel, perfumy, bielizna

Gość powiem_tak
wibratorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość afafafafafaf
fajne pomysly widze, te mi sie spodobaly: pasek/apaszka-jakis taki dodatek fajny pilnik do paznokci-sa takie kolorowe (bedzie fajnie wygladal z lakierami) blyszczyk do ust misiek to jeszcze 2 rzeczy, reszta tez dobra ale balbym sie ze nie trafie w jej gust np. z apaszka, ona ma bardzo wyszukany gust.

Gość mam 21 lat i powiem
* kolczyki - kolczyków nigdy dość! :P * jakiś kosmetyk z Sephory - z każdego bym się ucieszyła. mają takie w róznokolorowych oczojebnych opakowaniach. balsamy do ust, do ciała - a może olejek do kąpieli&masażu? ;) to i dla ciebie bedzie prezent hehe :D

Gość jgfhfopjhp[fhf
walizkę na te wszystkie rzeczy

Gość afafafafafaf
ok, to dziekuje za pomysly :) jednak wezme te perfumy z sephory tez, dzisiaj tam bylem szukac lakierow i widzialem kilka fajnych :) Pozdrawiam i milego dnia zycze.

Gość masz zajfajny pomysł :)
oryginalnie :) ale się trochę wykosztujesz:P a może zamiast tego kuferka takie pudełko tekturowe na duperele tego typu http://bielskobiala.olx.pl/ozdobne-pudelko-kartonowe-sawanna-zebra-duze-kamai-iid-167018358 , a co do prezentu to można jeszcze np jakieś kadzidełka może jakąś szkatułkę, może notesik, może kapcie ciepłe, albo termofor z kubraczkiem w serduszka, może poduszeczkę jakąś małą zabawną pluszową

Gość julka wali w kulki
najbardziej mi się podobają te pomysły etui na telefon- mam kilka na zmiane błyszczyk do ust- na zime jak znalazł stringi- przydadzą się pluszak- słodki miś od chłopaka❤️ waciki kosmetyczne- potrzebne ogólnie fajny pomysł:)