Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana...

Jak mam się dowiedzieć czy jestem lesbijką?!

Polecane posty

Gość skołowana...

Witam. Mam 20 lat i od pewnego czasu zaczęłam się zastanawiać nad swoją orientacją. Od zawsze byłam pewna, że jestem hetero, ale teraz przestało to być dla mnie takie oczywiste. W zasadzie od dzieciństwa bardziej kręciły mnie zabawy chłopięce, nie nosiłam nigdy sukienek/spódnic, uwielbiam styl ubioru "na chłopaka". Dodatkowo nigdy nie byłam w prawdziwym związku. Nie dlatego, że nie miałam okazji, jest brzydka czy tym podobne, ale dlatego, że faceci zaczynają mnie nudzić zaraz po pierwszym spotkaniu. Zawsze zwracam większą uwagę na kobiety, to ich uroda bardziej mnie przyciąga. Na facetów patrzę pod tym kątem znacznie rzadziej. Podniecają mnie sceny lesbijskie. Ale ostatnio zaczęłam nawet fantazjować o mojej koleżance. Po głowie zaczęły krążyć mi myśli, że może warto spróbować... Chciałabym porozmawiać z jakąś lesbijką, ta rozmowa jest mi bardzo potrzebna, bo nie potrafię myśleć o niczym innym. Proszę o POMOC i RADY! Pozdrawiam.

Lesbijki to nie sa kobiety ktore wola byc facetami. Lesbijki to kobiety, ktore inne kobiety, pociagaja w taki sam sposob, w jaki heteroseksualne kobiety pociagaja mezczyzni. To ze nie lubilas dziewczecych zabaw, lalek itd, i to, ze podnieca cie ogladanie seksu miedzy kobietami o niczym jeszcze nie swiadczy. Nie musisz tego sprawdzac, zreszta po co? Jezeli kiedys spotkasz kobiete, z ktora bedziesz chciala spedzac mnostwo czasu a dodatkowo bedziesz czula do niej pozadanie, to bedzie znaczylo ze masz zadatki na lesbijke lub biseksualistke.