Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocotuchodzi????

ZNACIE KOGOS KTO STUDIOWAŁ NA UCZELNI WOJSKOWEJ?

Polecane posty

Gość ocotuchodzi????

o co w tym wszytskim chodzi, gdzie mozna znalezc info na ten temat, i czy to prawda ze za te studia nic nie placisz tylko wojsko placi za ciebie a ty tylko potem te lata spedzone na studiach bedziesz musial odpracowac w wojsku? i czy to prawda ze kobiety moga isc tez na takie studia wosjkowe? ktos sie orientuje? ktos mi taki pomysł podsunąl ze studiami w wojsku bo nie stac mnie na studia panstwowe czy nie panstwowe.. to mogla by byc ciekawa alternatywa ale nie wiem nic dokladnie a na stronie wojska polskiego jakos nie moge sie doszukac info

Gość ocotuchodzi????
aaa i jeszcze jakie kierunki mozna studiowac w wojsku? wiem ze na pewno medycyne i jakies techniczne ale to chyba zbyt trudne dla mnie. ale mozna np. prawo studiowac w wojsku??

Nie wiem, co masz na mysli, pisząc uczelnie wojskowe... Ja mam dwóch kolegów, którzy aktualnie studiuja w Szkole Podoficerskiej i trzeciego, który dopiero bedzie zaczynał (o to ci chodzi??)..

Gość ocotuchodzi????
no wlasnie nie wiem dokladnie.. chyba tak. w sensie ze slyszalam ze kazdy moze isc do wosjka a potem na studia wojskowe i wtedy wojsko placi ci za te studia a ty potem musisz tylko odpracowac w wosjku te lata co studiowales.. nie wiem czy to prawda czy ten ktos mnie wkręcił ..

Gość ocotuchodzi????
???

ja znam tylko osoby z technikum o profilu wojskowym - skoro dziewczyny tam chodza to i na studia tez beda mogly isc ;) ale nie orientuje sie w niczym innym, nigdy mnie to nie interesowalo.. szukaj dalej, moze ktos Ci pomoze