Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu chcecie przekazac

angielski mogłby mi ktos przetłumaczyc kilka zdań ?

Polecane posty

Acne patients report greater levels of anxiety and depression than other medical populations, including cancer patients and other dermatology patients.[ 5 ] The prevalence of depression and suicidal ideation was measured in 480 patients with potentially disfiguring dermatological conditions.[ 6 ] Clinical depression and suicidal ideation occurred at a significantly greater incidence in the group with acne than in groups with alopecia areata, atopic dermatitis, and mild-to-moderate psoriasis. ?

up

tak ;)

Gość nmnm
wiesz co, ja nawet takie krotkie teksry za kase tlumacze wiec za darmo to mi sie szczerze nie chce, ale moze znajdziesie ktos chetny komusie nudzi

ile chcesz za to ?

Gość ślepy filozof
jak masz GOOGLE to skopiuj to sobie na GOOGLE TŁUMACZ ... ustaw tłumaczenie z j.polski na j.angielski ... spójrz na wynik operacji ... i masz ;)

chce bardziej dokladnie, na google tłumacz wychodza czesto bzdury ;)

Gość nie chce mi sie tłumaczyc calo
ści, generalnie - wiecej ludzi z tradzikiem ma depresje niz ci z innymi problemami dermatologicznymi

Gość srernavvvv
ja Ci za piątkę zrobię, jak chcesz to napisz na belikeserena@gmail.com studiuję filologię i zajmuję się tłumaczeniami więc bez obaw :)

Wyższy poziom lęku i depresji u pacjentów z trądzikiem w tym chorych na raka i innych pacjentów dermatologicznych. Częstość występowania depresji i myśli samobójczych była mierzona u 480 pacjentów z potencjalnie szpecącymi schorzeniami dermatologicznymi . Kliniczna depresja i mysli samobojcze występowały istotnie czesciej w grupie z trądzikiem niż w grupach z łysienie plackowatym, atopowym zapaleniem skóry i łagodnej do umiarkowanej łuszczycy.

o super dziekuje :) 🌼