Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghcrha

ale z wiekiem zbrzydłam :/

Polecane posty

Gość ghcrha

jak miałam 19 lat nie było faceta który by się za mną nie obejrzał, teraz mam 30 i już żaden sie na mnie nie patrzy. I tu nie chodzi o ciało bo jestem szczupła ale o twarz która zrobiła się paskudna :/ jak się dziś widziałam w lustrach sklepowych to autentycznie się załamałam i aż sama siebie się wystraszyłam.

Gość zmeczony
Kiepska sprawa :( nie wiem jak Ci pomoc

Gość kobiety brzydną po dzieciach
:o bachory niszczą życie

Gość ghcrha
ale ja nie mam bachorów i nie zamierzam mieć

a ja jak mialam 19 lat to nikt sie za mna nie ogladal, teraz mam 30 i codziennie ktos sie mnie pyta czy mam meza i robi jakies podjazdy. zadbaj o siebie, cwicz, makijaz, wlosy , paznokcie, kobieta jest najelepsza majac 30 lat.

Gość Janek z NRD
Zdż a czy tobie się to czasem nie śniło? ;) chyba pomyliles sen z jawa ;)

Gość Janek z NRD
*pomyliłaś

Gość ghcrha
jestem makijażystką więc umiem sie malować i robię to dobrze, zawsze mam zadbane paznokcie, ćwiczę dwa razy w tygodniu moim najsłabszym punktem są włosy które są rzadkie cienkie i teraz w dodatku przefarbowałam je na czarno i to nie był dobry pomyłs bo wyglądam jak wiedźma :/ ale poza tym wszystkim moja twarzy straciła spręzystośc, zrobiła się jakaś męska a nos z wiekiem się wydłużył. Nie mogę na siebie w lusteku patrzeć :/

Gość lllljop
każda mam w wieku 30 lat nie wygląda już tak świeżo i miłodo jak śliczne nastolatki trzeba się z tym pogodzić i tyle

a moze to zalezy tez od nastawienia? ja sie wole teraz niz kiedys, chociaz jakby ktos mial mi zabrac 10 lat to bym sie zgodzila ale tylko dlatego, ze daloby mi to dodatkowe 10 lat zycia :) poza tym wole dojrzalych mezczyzn a nie chloptaskow.

Gość ghcrha
mam faceta z którym jestem od 7 lat a komplementu z jego ust nie słyszałam od dobrych kilku lat :/

nie popadaj w marazm bo to wogole szkodzi urodzie! wiecej makijazu kobieto jak juz masz si tak ratowac. jak uslyszysz kilka gwizdow to ci to podniesie samoocene. a tego ci chyba najbardziej teraz potrzeba. sorry ze tak bezpretensjonalnie no ale masz 30 lat dopiero! powinnas sie cieszyc tym wiekiem! najlepszy!!!

Gość Effelina
Zdż a co nas twoje preferencje interesują? Jak to sie ma do tematu?

Gość hiena/a
taaa nie ma jak sie ciezyć 30 latami cieszyć to się można jak się ma 18 :D:D:D stare dupy :D

Gość hiena/a
na dzieci nie ale na apetyczne 20 latk już tak, nie bądz taka pewna że 35 latkowie gustują tylko w 30 latkach bo się możesz zdziwić a teraz się trzymaj bo napisze ci coś jeszcze, tacy 35 im starsi tym częściej gustują w coraz młodszych, wprost proporcjonalnie do wieku.

Gość ghcrha
na pewno równiez wina faceta, ale sama widze że zbrzydłam i dobija mnie to straszliwie :/ własciwie sie nie dziwię że przestałam się podobac swojemu facetowi skoro sama dla siebie nie jestem już atrakcyjna.

poza tym doskonale zdaje sobie sprawe jak czulam sie majac 20 lat a jak sie czuje teraz i jakie mialam wtedy powodzenie a jakie teraz. na plus dla 30-tki! kiedys moze wkleje zdjecie porownawcze. poza tym zawsze wygladalam mlodziej. dopiero co przestali mi sprawdzac dowod jak kupuje alkohol. chociaz czasem sie wyjatkowo jeszcze zdarza :)

Gość hiena/a
w takim razie zdesperowana krąg potencjalnych facetów zmniejszył ci się o 3/4

Gość ghcrha
no ja niestety już w wieku 20 lat wygladałam na dużo starsza ale byłam bardzo atrakcyjna, boże ilez ja sie wtedy komplementów nasłuchałam, ilu facetów musiałam spławić bo nie dawali za wygraną , a tera wygladam jak stara wiedzma i nie mam pojęcia jak to zmienić, nawet zaczęłam się zastanawiać nad operacja nosa i wstrzyknięciu czegoś w twarz

jak sie nie pogodzisz sama ze soba, i nie zakceptujesz takiej jaka jestes,to nic ci nie pomoze,nawet najlepszy makijaz!!!

hiena --> nic mi sie nie zmniejszylo, bo po pierwsze to mam faceta, chyba na stale (mam nadzieje), po drugie mam za nim kolejke a po trzecie ciagle ktos mi chce sie do owej kolejie dopisac, wiec czego ja mam sie niby bac? a teraz wam powiem dziewczyny ze seksapil tak naprawde ma sie w glowie a nie w cyckach.

Gość ghcrha
więc ja się na pewno nie pogodzę z tym jak teraz wyglądam, tymbardziej że wiem jak wyglądałam kiedyś. Może jak od zawsze byłabym brzydka to nie zwracałabym na to aż takiej uwagi ale co inego jak ktos poczuł smak dużego zainteresowania płcią przeciwną a teraz jest całkowity brak takich reakcji to można sie załamać :/

Gość hiena/a
a tego że im będziesz starsza to kolejeczka będzie się coraz bardziej wykruszać i jak stanie za nią stary niełysiejący dziad to będziesz skakać z radości.