Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problemyy z ranaa

czy kupiłybyscie prezent np urodzinowy np za....

Polecane posty

Gość mam problemyy z ranaa

taka syt. umawiacie sie ze znajomymi ze kupujecie prezent dzieciakom za 30 zł i teraz trafiacie za SUPER okazje -jest mega wyprzedaz w 1 sklepie i rzecz która zawsze i wszedzie kosztuje 30 zł ,a nawet 40 zł kosztuje ..5 zł! i jak ? liczy sie ile wydaliscie czy ile to kosztuje gdzies indziej ?

Gość kupuje cos innego za
realną cene

Gość cappuccino z imbirem
okazja to okazja, liczy sie chyba wartosc a ze trafilas na promocje masz farta;-) za reszte możesz dokupic owoce i sok ewentualnie "wartościowe" słodycze, np ciasteczka lu go albo kinder czekolade;-)

Gość odpowiedz sobie samaaa
gdyby sytyacja byl w druga strone- znajomy by kupil za 5 zeta cos co kosztuje 30 jak bys sie czula?

Gość esmerallda
to zależy od Ciebie, czy masz pieniądze i czy przede wszystkim masz ochotę je wydać na to dziecko? Jeżeli umówiliście się na prezent za 30 zł, to nie ma znaczenia, że akurat była promocyjna cena. Dokup do tego prezentu w tak atrakcyjnej cenie czekoladkę i będzie ok.

Gość mnie by był wszystko jedno
ile kto zapłacił za daną rzecz, ważne jaka dla mnie miałaby wartość i przydatność!

Gość vqwfg2gf32g
a musza wiedziec ze zaplacilas 5 zlotych za to?? bez przesady powiedz ze 30 i juz

Gość podoba wam sie??
kupuje za 5 zł , i jakies słodycze

Gość sytuacja w drugą strone
ja kupuje dzieciakom w mojej rodzinie -od strony męża, zawsze prezent za ok.40-50zł (na każdego) ale rodzice tych dzieci kupują mojemu synkowi zawsze jakiś bzdet chyba ze sklepu po 5zł, taki bzdet co się łamie po 15 min.zabawy, ma ostre krawędzie, poprostu chiński budel. Dodam że oni mają kase, co w związku z tym mam zrobić? też kupować ich dzieciom zabawki po 5zł???? czy nie patrzeć na te konwenanse ???

Gość tez bym kupowała za 5 zł
chyba na głowe upadłas ty za 50 a oni za 5

Gość czego nierozuumiwsz
,