Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdziuuuuu

Dlaczego kobiety po 50 już o siebie nie dbają?

Polecane posty

Gość ja pierdziuuuuu

Moja mama była na zlocie absolwentów liceum. Właśnie obejrzałam zdjęcia z tego spotkania. To jest rocznik 60. Jak zobaczyłam te kobiety to się przeraziłam. Większość zapuszczona, w babcinych ciuchach, z ostrym makijażem. Przecież te kobiety nie są jeszcze takie stare. Moja mama nie wygląda nawet na 40 lat. Żadnych zmarszczek (tylko kilka mimicznych ale prawie niewidocznych), świetna figura. Na 20 osób oprócz mojej mamy tylko jedna kobieta była szczupła i jakoś się prezentowała. Reszta to albo jakaś luźna suknia do kostek albo jakaś bluzka z poduszkami na ramionach. Jednej babce to ze spokojem można by dać ponad 60 lat. Jeszcze inna była tak spalona i wysuszona na solarium, że wyglądała jak menelówa spod sklepu. Dlaczego kobiety w tym wieku już o siebie nie dbają?

Gość mkmk
to bys zobaczyla mezow tych pań:o pewnie syf, kila, mogila i dno kobiety te sa spracowane musialy tyrac w domu-bo kiedys mezczyzni nie uwazali za sluszne pomagac i wspolnie prowadzic dom wychowaly kilkoro dzieci-kiedys tak sie rodzilo odmawialy sobie wszystkiego dla meza, dzieci, domu wciaz nowe wydatki ja sie nie dziwie;( to smutne

Gość ppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaa
ja pierdziuuuuu a ile twoja mama wydaje kasy na podtrzymanie tej swojej urody i młodości.Bez kasy nawet dobre geny nic nie wskórają w dobrym wygladzie.

Gość bo to jest tak, jak trafisz
bo jak ulegną urokowi radiomaryjnemu, to po co się starać, by w trumnie ładnie wyglądać, no po co?

Gość ble ble ble bleeeeeeeeeeeeee
Nie dbają bo większość z nich ma już przypiętą łatkę "babci" więc wg społeczeństwa na babcię powinny wyglądać. Do tego większość z nich jest styrana życiem robiąc na 2 etaty (bo mąż w domu paluszkiem nie kiwnie) i utrzymując dorosłe dzieci wieczniestudiujące i bezrobotne.