Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morena921

Najpierw mnie podrywał a teraz olewa.O co mu chodzi?

Polecane posty

On ma 28 lat,ja 19.Od maja zaczepiał mnie: uśmiechał się,machał (czasami zachowywał się naprawdę prostacko),ale on też mi się podobał więc nie przeszkadzało mi to. Pewnego dnia po prostu zaprosił mnie na randkę.I zaczęłliśmy się spotykac.Było mi z nim naprawdę cudownie.Od kilku dni nie odzywa się do mnie. Nie odpowiada na sms-y, telefony.Wczoraj go widzialam. Nie wiem czy mnie po prostu nie widział, czy udał,że nie widzi,ale odwrócił się tyłem. Dzisiaj widziałam jego kolegów.Nie znam ich osobiście,ale wnioskuję,że są nienormalni. Dziwnie się uśmiechali, trąbili na mnie a kilku z nich zaczęło bic brawo na mój widok. Nie mam pojęcia o co chodzi...

Gość Bladzia stara
Ty dresiaro wracaj do nauki bo wkrótce czeka cię poprawka matury a nie za starych chłopów się bierzesz.

Gość Facetom tylko seks w głowach
nie przejmuj sie

Gość a ile razy mu dałaś
?

nie przejmuj się....kobiety po dobrym numerze potrafią się zakochać jeszcze bardziej niż przed....:P

morena921 "Chciałabym go olac.Ale ja się chyba zakochałam..." One more time. Facet Cię wykorzystał, przeleciał, a potem pochwalił się kolegom, a Ty dalej nic?:)

chyba nie zamierzasz teraz jeszcze za nim biegac?nie martw sie napewno spotkasz jeszcze kogos kto bedzie wart twoich uczuc

Gość LoOoOsEr
No nie wiem może być jej ciężko z takim bagażem doświadczeń.

Oczywiście,że nie będę za nim biegac.Trudno mi się przyznac,ale mimo tego wszystkiego co zrobił ja wciąż coś do niego czuję.

morena, błagam Cię, teraz Ty go olej albo przynajmniej udawaj, ze olewasz. To najlepsze, co teraz możesz zrobić. Ile razy spaliście razem?

Gość LoOoOsEr
Porządny chłopak nie będzie chciał ruszanej.