Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FishkaIshka

nauka języka angielskiego

Polecane posty

Gość FishkaIshka

w szkole nie byłam nigdy orłem z tego przedmiotu, bo nie chciało mi się uczyć. ale niby potencjał do języków obcych mam, bo szybko zapamiętuję i na dłuuugo ;p tak więc.. gdybym tak sama z siebie zaczęła uczyć się słówek itp., to jest szansa, bym była w nim biegła? chciałabym wyjechać za granicę, a na kursy nie chce wydawać pieniędzy...

Gość podejrzliwy 23
nie ma szans

Gość FishkaIshka
czemu nie ma szans?

Gość njnjknk
wkuwanie slowejk na pewno nie doprowadzic cie do bieglosci, nie mowiac juz o plynnym wyslawianiu sie. Gdyby tak bylo, to cala Polska mowilaby swietnie po angielsku i niemiecku, a wiekszosc duka w zetknieciu z nativem:D Oczywiscie, ze mozna samemu nauczyc sie jezyka, ale trzeba to robic z glowa.

Gość njnjknk
slowek doprowadzi

Gość FishkaIshka
a wiecie moze, jak jest za granicą.. czy tam sie podszkole w nim.. ?

Gość FishkaIshka
tzn. czy nie bedzie to rzuc na gleboka wode..bo wiadomo, wiedzy jako takiej to nie mam, a tam od razu stycznosc tylko i wylacznie z angielskim..

Gość njnjknk
za granica najszybciej nauczysz sie jezyka i to tego naturalnego, a nie jakichs sztucznych zdan, ktorych nikt nie uzywa, tylko trzeba znalezc sie w srodowisku tubylcow i faktycznie uzywac jezyka, bo wielu Polakow tworzy sobie polskie getto za granica i po paru latach dalej dukaja