Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolllliiiiaa

Jak tak mozna:( jak mam sie zachowac:(?

Polecane posty

Gość karolllliiiiaa

Zacznę od poczatku,mam przyjaciolkę tzn chyba mialam.Od 16 lat bylysmy jak siostry,zawsze razem,robilam dla niej wszystko .Zawsze pozyczalam ciuchy ,kase ,mogla mi sie zwierzac,pomagalam jej przygotowac sie do matury bo miala problemy co dzien latalam do niej po pracy i ja uczylam.Zawsze bylam dla niej oparciem.Ona chyba nigdy nie robila dla mnie tyle co ja dla niej.Zawsze mi wszystkiego sknerowala.Dostawala kiedys mnostwo kosmetykow wolala je wyrzucac niz podarowac mi.Teraz od 2 lat ona i ja mamy facetow.Czesto sie odwiedzamy (bardzo czesto) ja latam z kawkami z jedzeniem ona nie zrobi mi nawet kawy kiedy pojade do niej :( zastanawiam sie czy poprostu nie zrezygnowac z tej przyjazni:( ona jest dla mnie teraz obca:( wszystkiego mi zazdrosci :( za tydzien wychodzi za maz a mnie nie zaprosila:( nawet do kosciola:( a tak sie przechwaala miesiac temu ze bede jej swiadkowa:(peka mi serce:(

Gość ostateczny koniec świata
nie istnieje przyjaźń kobieca....a jak juz to bardzo rzadko. czasem wróg jest lepszy niż przyjaciel.

Zrezygnuj z tej przyjaźni albo zachowuj się wobec niej jak ona wobec Ciebie. Mam za sobą takie pasożytowanie. Gdy powiedziałam NIE, znajomość się rozleciała.

Gość karolllliiiiaa
strasznie mnie to boli:( chyba musze wkoncu to zakonczyc:( macie racje prawdziwych przyjazni nie ma:(

Gość ostateczny koniec świata
wszyscy mówią, że nie istnieje przyjaźń damsko męska a to nieprawda, bo czasem z facetem lepiej się dogadasz niż z drugą kobietą...

Gość karolllliiiiaa
to nie jest prowokacja:( poprostu taka jest prawda .Byłam strasznie naiwna:(

Gość karolllliiiiaa
jak mam sie teraz zachowac?

to nie jest przyjaźń, pokaż jej, że w przeciwieństwie do niej masz honor i dumę. też mam wielkie wątpliwości co do przyjaźni damsko-damskiej... kobietom nie należy ufać.

damsko - damskiej nie ma, damsko - męskiej nie ma, no to jaka jest? tylko męsko - męska :O bez przesady... mam przyjaciółkę od ponad 20 lat, właściwie to jest mi bliższa niż siostra

Gość karolllliiiiaa
Dzis do mnie napisała czemu sie nie odzywam i czy chce cos z avonu zamowic:( szczyt bezczelnosci:( dziekuje za wspacie

Gość aaaaaaaaaaaaah
no tk zapytala bo brakuje jej klientow. .. nasraj na nią .

Gość karolllliiiiaa
napisalam jej ze koniec naszej przyjazni ze mam dosc .Wszystko jej powiedzialam co mnie boli. Napisala ze histeryzuje.Nic juz nie napisalam i skasowalam jej numer

Gość marcoo
tylko jedno-troche szacunku dla samej siebie....

Gość karolllliiiiaa
koniec z ta toksyczna przyjaciolką, zranila mnie tak ze nie chce miec z nia nic wspolnego.Teraz ciagle dzwoni a ja odrzucam

Gość karolllliiiiaa
taka prawda kobieca przyjazn nie istnieje !

Gość karolllliiiiaa
zadzwoniła teraz że ma karnety do zoo kurde nie wiem co robić chyba się zgodzę co razicie??????????/

Gość marcoo
wszystko mozna wyprostowac ale jeśli nie zaprosiła CIe nawet do kościoła....daruj sobie ta znajomość...

Gość marcoo
karnety do zoo????????????????błagam niech to będzie podszyw.......

Gość marcoo
no ja bym z nią poszedł nie badź świnia daj jej szanse może spotkacie jakiegoś fajnego słonia czytałem w gazecie, że w zoo można spotkać nawet orangutany ale raczej w to nie wierzę