Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co się stało z Magdą K?

Jestem chodzącą, wieczną WPADKĄ!!

Polecane posty

- Rozmawiam z kumpeli matką, która emocjonalnie jest jeszcze niewyżytą nastolatką. A o ciąży, a o odżywianiu....o paleniu.... Otwarcie mówię że kobieta paląca w czasie ciąży to dla mnie nienormalna jest, idiotka egoistka, itp, puściłam wiązankę, wzięłam oddech napiłam się herbaty a ta do mnie...No wiesz, ja w ciąży z A. paliłam bardzo dużo... :-o - Jestem na piwku ze swoim przyszłym jeszcze wtedy niedoszłym i jego kuzynem...kuzyn pyta się, co sądzę o facetach, którzy golą sobie klatę. Ja mówię że to pedalskie, a on krztusi się piwem i z wrednym uśmieszkiem " Bo P. na przykład goli" a ja: " eee..yyy..no wiesz, w sumie to...eee....." :-o :-o - siedzę z kuzyna kumpla siostrą (która wówczas dopiero co poznałam) ona przegląda na NK swój profil ( nie miałam pojęcia że to jej, brak zdjęcia, zamiast nazwiska jakieś żałosne XXX itp..) byłam już po drinku tak patrzę sobie w ten monitor, a ona w wyszczególnieniu "miejscowość" napisała swój pełny adres zamieszkania. Zaczęłam się śmiać jak opętana, a ona do mnie, że to jej profil..... buuuuuuuuu 😭 Muszę zamilczec na wieki wieków amen buuuuuuu[ beksa] [śpioch]

Gość wkurw..iona
heheh no coz , ja tez nie raz zaliczylam takie wpadki to sie zdarza a z perspektywy czasu i osob 3 to jest smieszne :)

Najgorsze jest to, że mam tak stale 😭 Chociaż fakt, po jakimś czasie robi się to śmieszne :classic_cool:

Wpadka wpadką, ale po kiego przechodzisz do obrony? Przecież swoje zdanie wyraziłaś...

Gość wertewtwe
Nie jesteś żadną wpadką, jesteś po prostu tępa. :classic_cool: