Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziurrr

POZBAWIENIE WŁADZY RODZICIELSKIEJ

Polecane posty

Witam wszystkich Założyłam temat ponieważ chcę odebrać mojemu eks mężowi Władzę rodzicielską. Wiele czytałam na internecie jednak chciałabym by wypowiedziały sięteż inne osoby. a noze ktoś z was składał taki wniosek? prosze o rady jakie argumenty są najważniejsze,jakie dowody itd. Nakreślę że sytuacja wygląda tak: Jestesmy po rozwodzie od kwietnia(rozwod z calkowitej jego winy) Alimenty otrzymuje przez komornika, jednak kontakty sa bardzo ograniczone. Syn bardzo zadko jest przy ojcu. zawsze sie tlumaczy tym ze nie ma czasu ze pracuje ze ma problemy. jednak ta jego praca wyglada tak ze albo pije piwo gdzies miedzy blokami albo chodzi z dziewczynami gdy mija nas na ulicy (a jest z dziewczyna) nawet sie nie odezwie przechodzi obok syna obojetnie jak by go nie znal . Na swieta,nie mowie o prezentach ale nawet nie wzial go na jeden dzien swiat( mimo ze mial wolne) o urodzinach n ie pamietał w sumie od rozwodu syn byl kilka razy przy czym powrot byl koszmarny smierdzial papierosami i ogolnie jakby nie okompali go,raz wrocil z podbitym okiem tlumaczac ze sie przewrocil na dywanie(dziewne!) kolejny raz syn nauczyl sie jakze to wyraznie wypowiadac slowo KU*WA (nie umiejac dobrze wypowiedziec podstawowych slow) powiedzcie czy takie argumenty wystarcza by moc pozbawic ojca wladzy rodzicielskiek? z gory dziekuje za wypowiedzi

Gość marylciak
mysle ze tak ,musisz o wszystkim opowiedziec i sad sie przychili do tego .

tylko nie pomyslalam o tym by jakos zebrac dowody nie zrobilam synowi zdjecia gdy mial podbite oko i takie tam myslicie ze tylko za pomoca swiatkow uda sie?

a czy szantaz ze strony ojca ze jesli nie spotkam sie znim w nocy zwolni sie z pracy bho nie bd na niego wtedy placil alimentow moze byc dowodem do takiego pozwu?

Gość pgdsakdvkasda
Za pomocą świadków i trzeba w sądzie zawnioskować wraz z wnioskiem o pozbawienie praw rodziecielskich o wywiad środowiskowy u niego, wtedy może się udać. Jak będziesz miała problem ze sformułowaniem wniosku, podaj maila a dam ci instrukcje tzn. wzór i instrukcje.

magdalenaprocykjaworzno@gmail.com z gory dziekuje (a innych prosze o niewykorzystywanie mojego emaila do innych czynnosci)

nie wiem dlaczego robi sie przerwa miedzy literami. wszystko ma byc w jednym ciagu

Gość pgdsakdvkasda
Spoko, domyśliłam się, że ma nie być przerwy, a portale niektóre często właśnie robią takie triki jeśli chodzi o linki do stron czy maile. Słuchaj, napiszę do ciebie jutro wieczorem, ok?

Gość pgdsakdvkasda
Ok. To do jutra wieczorem :) Napiszę późnym wieczorem, ponieważ pracuję jutro do wieczora i jak wrócę, nieco się ogarnę, wtedy napiszę. Pozdrówki.