Parand 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 Zwracam sie z ogromną proźba o pomoc a mianowicie 11 dnia swojego cyklu miesiączkowego uprawiałam piting ze swoim chłopakiem , potem ocieraliśmy sie o siebie on był w majtkach a ja w majtkach i spodniach gdy skończyliśmy (on nie doszedł) zauwazyłam ze mam dosc mokre majtki koło warg sromowych i nie wiem czy to mój sluz czy jego pree.. coś tam coś tam (płyn przed) bo miał on plame z niego na swoich majtkach . 14-15 dzien to była owulacja po niej normalnie jak zawsze miałam biały sluz , ale dziś jest 27-28 dzień cyklu a ja nie mam okresu tylko biały śluz w niewielkiej ilosci a powinnam mieć sucho czy jest możliwośc ze zawszłam w ciąże? Prosze o szybką odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dasd Napisano Wrzesień 21, 2011 zrob lepiej test dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ho hoi. Napisano Wrzesień 21, 2011 bedzie ciaza jak nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dobrawka88 Napisano Wrzesień 21, 2011 dzidzius:P jesli zaszłas w taki sposob w ciąże - pocierając się majtkach...to masz wyjątkowego pecha:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach