Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martusiaaa91

Polka i Arab - nasza historia i problemy...

Polecane posty

Przyleciałyśmy z koleżanką do Hurghady popołudniu plaża, piwko, wiadomo Na drugi dzień w czasie plażowania podszedł do nas koleś, oferujący wycieczki. Po doświadczeniach z Sharm interesował nas snorkling. Kolo tego nie miał, miał tylko nurkowanie. No ale chwilę pogadaliśmy. Zapytałyśmy, jakie są fajne miejsca w Hurghadzie, on powiedział, że Marina, my a gdzie to, na co on, że w sumie może nas zaprowadzić wieczorem, na co koleżanka poprosiła, żeby wziął kolegę, na co ja zrobiłam jej scenę, że nie potrzebuję niańki,... Generalnie wyszło tak, że umówiłyśmy się na wieczór z nim i jego kolegą. Tym kolegą był Ahmed. No bo ja nastawiona mega negatywnie do Arabów, po wcześniejszych doświadczeniach z Sharm, a potoczyło się tak, że po jakiś 15 minutach rozmowy szliśmy za rękę, a po około godzinie całowaliśmy się w knajpie Czym totalnie zaszokowaliśmy chociażby tę koleżankę Coś, co mi się zupełnie nie zdarza, a wtedy wydawało mi się całkiem naturalne. Powrót. Telefony, sms, skype, itp. No i decyzja. Udało mi się go sprowadzić do Polski, zabraliśmy ślub w meczecie, w kościele nie chcą nam dać :( Cywilny poczeka, on i tak tutaj bedzie studiowal. Nie rozumiem tego nastawienia do Arabow, czuje sie dyskryminowana. Ide na ulicy i czuje te zazdrosne spojrzenia :(

Gość hujikol890
:(

Gość ja......................
0/10

Gość kunta kinte 2
nie wierz ze islam jest nastawiony na zwalczanie chrześcijaństwa Jahwe i alah to 2 ruzne istoty muzułmanie muwia nie ma inego boga niz alah mu muwimy jest jeden bóg daje do myslenie negacja w sobie nie istnieje islam to dzichad nie ma pokojowego islamu to mit muzułmanim moze kłamac kobiety maja nawet doktryna al teqija a katolikowi nie wolno kłamać bo to grzech a muzułmanin może duzo jest takich tematów http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3995285&start=90

Gość lu ne
cóż, dziwię ci się, nigdy bym nie poszła na taki związek, ale życzę powodzenia

widac ze nie mieszkalas nigdy w arabskim kraju dlatego cierpisz MMID disease :) MMID - my Mohammed is difrent