Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonanastaniki

Dziewczyny z malymi piersiami rozmiar A albo AA czy Wam tez odstaja staniki>

Polecane posty

Gość wkurzonanastaniki

mi tak, teraz mam takie fajny ale to taki zwykly bez gabek, moge sie pochylac, podnosic rece do gory i jest na swoim miejscu inne koszmar ;/

Gość tere ferelle
taki miseczki aa czy a to tak na pocieszenie numeracja, prawda? żeby płaskim laskom przykro nie było, że 0 noszą:)

Nie, bo mam dobrany rozmiar. I nie ma czegoś takiego jak miseczka A, B, C i to niby określa wielkosć Miseczka i obwód dopiero określają wielkość. Spróbuj staniki 60 lub 65 z miseczkami B,C,D albo i E

Gość takakaasas
Moze odradu double G niech sprobuje. hahaha

Gość wkurzonanastaniki
0 nie nosze, cycki mam male ale jednak cos widac :)) wiec decha plaska nie jestem

zmiez sobie obwod w piersiach i pod podam ci tabelke z dokladna rozmiarowka mozliwe ze nosisz poprostu zle dobrany biustonosz uwaga od obwodu powinnas odjac ok 10cm jezeli biustonosz jest rozciagliwy ale napisz lepiej bez odejmowania :)

Gość wkurzonanastaniki
nie bd sie miezyc nie stac mnie na drogie biustonosze....

Gość sama piszesz że
ten bez gąbek jest ok. Jak dobrze dobierzesz - to i gąbki nie będą potrzebne - i odstawać nie będzie. Najbardziej odstają te gąbczaste. Wiem, co mówię - też mam małe piersi - ale noszę wyłącznie koronki :-)

coz w takim razie nie pomoge lepsze 2 dopasowane biustonosze niz 10 do dupy, ale jak wolisz, to Twoje piersi

Gość wkurzonanastaniki
no wiem ale ja niestety nie pracuje wiec nawet 50 za stanik to dla mnir bardzo duzy koszt ;/

Jak się nie znasz po co się wypowiadasz? By wyśmiać pokazując swoją niewiedzę? Tak mały biust to może być 60E Odpowiednio dobrany stanik modeluje biust, nawet może go odrobinkę powiększyć (->o migracji piersi poczytajcie)

Gość wkurzonanastaniki
wiesz nie wypda chodzic bez :) jestesmy w koncu kobietami i kobieta nawet z malym biustem powinna nosic stanik, oo tak z tym sie zgodze ten co mam nie odstaje mi, jak zaloze te z gabka masakra i takie sztuczne mi sie wtedy piersi wydaja wiec po co oszukiwac...

Gość ddsd
moze staniki są za duze w obwodzie, mozesz je skrócisz, zeszyć itp