Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna niepewna

ładne i brzydkie dzieci

Polecane posty

Gość pewna niepewna

pewnie część z WAS będzie oburzona, ale cóż,,, temat jak każdy inny co Waszym zdaniem powoduje że pomyslicie lub powiecie 'JAKIE ŁADNE LUB BRZYDKIE DZIECKO' pewnie pomyslicie że mam brzydkie dziecko i szukam powodu aby mysleć że jest inaczej... albo jestem mega zarozumiałą matką uważająca iz ma piękne dziecko i zaraz zleciałoby się tysiąc głosów że się mylę ale proszę mnie nie zrozumieć źle że się pytam wcześniej nie zwracałam uwagi na to czy jakies jest niby ładnie lub brzydkie, wszystkie były dla mnie równie fajne to tylko komentarze innych ludzi zwróciły moją uwage na ten fakt może się wypowiecie?

Gość jaaaaa234
ja zwracam uwagę na oczy. To one dają wyraz twarzy, sprawiają, że dziecko przykuwa uwagę. W końcu są źwierciadłem duszy

Gość musi miec ladną buzie
ksztaltną nie za chudą i nie za pyzatą, ladne oczy duże i ladne usta , nosek uszy to wtedy jest ladne. Uszy w sumie u dziewczynek mozna korygować opaskami, wlosami wiec to mniej ważne.

to tak samo jak z dorosłymi, są ładne kobiety , przeciętne i zwyczajnie w świecie brzydkie. Każdy z nas ma jakiś gust, każdemu z nas podoba się coś innego. Jedna powie że dziecko jest ładne a drugiej się nie będzie podobało.