Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłuq

Czy moja córka jest ładnie ubrana?

Polecane posty

Gość brzydko.;.;
mnie się zupełnie nie podoba...

Gość to prowo, prawda?
:O Bo jak nie to sie chyba z krowa na gusty zamienilas :O

Gość szczerze? to te buty
mi sie nie podobaja i zupelnie Tweojej corce nie pasuja.

Gość mamutkowa
Przepraszam za szczerość, ale strasznie wygląda we wszystkich trzech odsłonach.

Gość nie mam pomysłuq
Dzieki tak to ten. No i zrobiłam tak jak mi polecono. Kupiłam jeansy rurki, sztruksową spódnicę. Nie wiem co robię źle.

Gość purpurowa32
okropne te zestawy pierwszy to w ogole ponizej krytyki spodnica w grochy, futrzane buty i bluzka z aplikacja...pogielo cie?????

Gość jesienne słońce
Mi się podoba. Tylko te kozaczki nie bardzo się mają do całości...

Gość jesienne słońce
kolor sweterka mógłby być w troszkę innym odcieniu - moim zdaniem zbyt agresywny(aczkolwiek to kwestia gustu) i jest zbyt workowaty na Twoją szczupłą córkę

Gość MalinowaKrólowa
Oj nie, nie :( Te buty są najgorsze. Wybieraj córce bardziej klasyczne ubrania, mniej aplikacji... I wydaje mi się że wszystkie są na nią za duże.

Gość musi miec ladną buzie
są większe bo mają posłużyć przez zimę a nie tylko na chwilę. Córka właśnie nie jest szczupła. Za radami z poprzedniego tematu kupiłam te ubrania w lumpeksie. Wydawały mi się fajne. Ja już nie wiem co robię źle. Starałam się.

Gość a masz tego głosa - klik
najbrzydsze są buty !

Gość nie mam pomysluq
Przepraszam wkleiłam nick z innego tematu na którym udzielalam odpowiedzi ale to ja.

zestaw pierwszy tragedia. Bluzka z aplikacją i spódnica w coś tam, do tego futrzaki..nie nie podoba mi się drugi znośny tyle że buty nie pasują a 3 to na bal przebierańców. Nie, to nie są ladne zestawienia. do spódnicy daj bluzkę w jedym kolorze czerwony sweterek jest za duży...

Gość a masz tego głosa - klik
przez te buty wszystko wygląda fatalnie zmień obuwie i bedzie oki :)

Gość nie mam pomysluq
Plaszczyk 104 byl za mały, sweterek 110 za duży, tuniki 110 za duże. To w co ja mam ją ubrać jak ona taka niewymiarowa? 104 już ją opina a 110 wisi na niej.

to, ze ubranka maja słuzyc na dłuzej to chyba podstawowy blad....bo wyglada jakbys dziecko w worek ubrala:(

Gość MalinowaKrólowa
Do tych butów to TYLKO spodnie rurki i bluzka w jednolitym kolorze zbliżonym do koloru butów czyli- beż, brąz, biel, czerń. Do tej spódnicy musi być jednolita góra, bez wzorów. Pamiętaj że nie łączy się wzorów i jak jest pstrokata spódnica to już góra musi być jednolita. I odwrotnie. Zresztą, te wszystkie ubrania są na nią za duże !

Gość nie mam pomysluq
A co do tej spódnicy jej kupić? Gładką bluzkę tak? Brązową czy różową?

Gość MalinowaKrólowa
To kup większe i zwężaj! Zresztą, są chyba ubrania na 108? I są też rozmiary uniwersalne !

Gość Frelllla
A mi się wydaje, że jest OK, dziecko nie musi wyglądać niczym wysztafirowana dziunia z pierwszych stron magazynu, nie musi nosić tony biżuterii, pasków, klamer, broszek i h*** wie jeszcze czego bo to nie wygodne, a najwazniejsze aby czulo się wygodnie. Ubrania twija córeczka ma bardzo ładne, fajne, wzorzyste, jak bedzie starsza z pewnoscią będzie wybierała coś bardziej klasycznego i bez wzorów. Teraz nie przejmuj się tak jej wyglądem, napewno jest mądrą, miłą dziewczynką, gwarantuje Ci, że w tych ubraniach wygląda schludnie i dobrze więc nie masz sie czym przejmować.

Gość MalinowaKrólowa
Do tej spódnicy widzę tylko białą bluzkę i np różowe korale na szyję. Albo ewentualnie różową bluzkę w kolorze fuksji. Ale bez żadnych wzorów i może golfik- dobra na zimę i będzie pasować. I do tego czarne kryjące rajstopki jeśli różowa bluzka lub białe kryjące jeśli biała bluzka.

Gość tadzyistan
Nie przesadzajmy, że będzie dzieciakowi garderobe wymieniać co 3 miesiące bo ,,na wyrost'' nie moze miec...hehee chcialabym wasze dzieci zobaczyc modniary

Gość nie mam pomysluq
Frella dziękuję. Jest mila mądra i bardzo roześmiana. Co do zwężania to ja sama nie umiem musiałabym nosić do krawcowej a to już większy koszt. Nie widziałam nigdy rozmiaru 108. Uniwersalnych na dzieci też nie ma.

Gość MalinowaKrólowa
p.s. Czerwony płaszczyk jest ok, jeansy też ok, te elementy zostaw. Wg mnie do tej spódnicy pasowała by także granatowa bluzka lub ciemnozielona.

Gość nie mam pomysluq
Malinowa dziękuję. Kupie jej biały i różowy gładki podkoszulek z długim rękawem. Rajstopy właśnie jej muszę kupić bo ma tylko jedne jakieś w kwiatki ciapki bo z reszty powyrastała.

Gość a ja uważam, że fajnie
dziecko nie musi wyglądać jak z żurnala - widać, że jest swobodnie ubrana, może się poruszać - dla mnie ok.