Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starkówna77

szacunek i co dalej???????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość starkówna77

Jak to w waszych związkach wygląda?????????ja jestem 10 lat po slubie i jak na poczatku mąż okazywał mi sZacunek tak teraz szkoda gadac jak sie kłócimy to oprócz wyzwisk potrafi mnie nawet pchnąć. Kocham go ale mam coraz wiekszy żal o którym cięzko zapomnieć ostatnio powiedziłam mu że jak nie nauczy sie do mnie szacunku to w zyciu sie nie odezwę. i milczałam miesiąc po miesiącu było parę dni fajnych i znowu to samo . ( wiem że jest mamisynkiem totalnym) czy to może znaczyc że nie potrafi juz innej kobiety szanować? jak wy w związkach dbacie o własny szacunek? dodam że tyle samo zarabiam, mam też wyższe wykształcenie itp.zainteresowania ,zupełnie nie wiem jak działać

Gość mieczniiiiikkkkkkk
olej go to po 2 miesiącach na czworakach przyjdzie a jak nie to niech spada

Gość dfdffgfgsdasdsdddf
a sypialas z nim przed slubem?

Gość starkówna77
co za głupie pytanie...oczywiście że tak zanimwzielismy slub 3 lata się spotykalismy nie poszłam z nim do łózka ani po pierwszej ani po drugiej i tzrciej randce , bzyknelismy sie chyba po 2 miesiącach jakoś tak

Gość effy.
jak nie zaprotestowałaś po pierwszych wyzwiskach i przepychankach, to już za poźno. Jeśli się "wyżywa " na Tobie to poprostu wyjdz z pokoju, olej go. Pare razy i może mu przejdzie. Może to śmieszne ale ja tak robiłam z psem, szczekał na mnie non stop i mogłam go karcić krzyczeć, "bić", a on nadal swoje. Dopiero pewnego dnia pomyślałam że zaczne go olewać i wychodzić z pokoju jakby nigdy nic - już na 3 dzień były efekty. Może faceci mają podobny mózg ?? :)

Gość manuelka12345
Wyżej ma racje...na takie rzeczy trzeba reagowac od razu... Jak mi się coś nie podoba w zachowaniu męża to mu o tym mówię...jak słowa nie działają...robię karczemną awanture... samemu trzeba się szanowac...bo inaczej inni nie będa Cię szanowali!!!

Gość dfdffgfgsdasdsdddf
no to nie dziwne ze nie ma do ciebie szacunku skoro dupska mu dawalas na dlugo przed slubem haha. spodziewasz sie moze traktowania jak ksiezniczki co? hahaha ksiezniczka to z ciebie marna i on dobrze o tym wie, skoro posuwal cie na dluuugo przed slubem.

Gość starkówna77
ale o to chodzi że ja to mówie głośno cały czas dlatego te awantury ,sytuacja z wczoraj siedze oglądam film na kompie obudziło sie nasze 4-letnie dziecko on wrócił z treningu i hałasował - mówie mu obudziłes małą idź ja połóż mi został 15 minut do końca to on do mnie że co ze mnie zamatka podszedł strzelił klapą od komputera zrzucił ze mnie koc i tekt wyjazd mi stąd zajmij sie dzieckiem itp. A dlaczego ja on tak samo rodzic jak ja co za problem było małą położyc i co miałam to przemilczeć !!!!!!nie wiem co sie z nim dzieje

Gość starkówna77
co za bzdety znajdz mi pare która spotyka się trzy lata przed slubem i go nie skonsumuje :-)))))))w jakich ty czasach żyjesz ja to jeszcze byłam z tych grzecznych bo teraz to po jednym dniu małolaty do łózka chodzą

Gość myszzzzz
dobre bzykałas sie przed ślubem ubawiłem się same dziewice

Gość malinaaaaassssss
ja miałam podobnie niestety było coraz gorzej i skonczyło sie rozwodem ale próbuj gadaj rozmawiaj nie wiem co sie dzieje z facetami po kilku latach a moze kogoś ma?