Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm.....///

Związek z lekarzem, jest tu ktoś w takim związku?

Polecane posty

Gość hm.....///

Czy lekarze są wierni i czy nie przeszkadza im, gdy partner nie jest lekarzem tylko po innym kierunku? Nie czują się przez to lepsi, że oni skończyli medycynę?

Gość talia osy
Ja jestem w związku z lekarzem. W sumie to od 11 lat. Skończyłam akademię muzyczną i politechnikę.

Gość w pomaranczowym kubraku
Po tresci twojej wypowiedzi wnioskuje ze w twoim przyladku poziomem inteligencji nie dorownasz mu do piet woec bedzie miedzy wami duza roznica intelektualna i raczej sie nie dogadacie :o

mysle,ze zaden inteligentny czlowiek nie da poczuc nawet zonie fryzjerce,ze jest gorsza:) my mamy w rodzinie pana profesora nauk i nigdy w zyciu bym nie powiedziala,ze jest kims lepszym niz ktokolwiek z nas,po nim naprawde nie widac;)

Gość bring
Są tak zwane "kasty zawodowe", gdzie prawnik wiąże się z prawnikiem, a lekarz z lekarzem. Pytanie jednak jest dość ogólnikowe. Przecież to normalne, że jeden człowiek będzie chciał kobiety o konkretnym profilu zawodowym (mniejsza, czy takie kryterium jest właściwe, każdy sam decyduje), a inny będzie się kierował czymś zupełnie innym...

Gość hm.....///
Bo rodzice gadają, że będzie się mnie wstydzić... skonczyłam tylko jeden kierunek i to taki zwyczajny.

A czy lekarz to inny człowiek niż Ty?:-)Nie.Ja jestem wysoko wykształcona na wysokim stanowisku a mój mąż po zawodówce i nie widzę w tym nic abstrakcyjnego.

Gość ja mam taką znajomą pare
dalsza znajoma...on lekarz, ona uczy w szkole i to nie na pełen etat, nie wiem jak ona tam sie czuje czy jej nie daje odczuc wyzszosci, raczej nie...ale zdradza i klops, oni wiek koło 40, a on przespał sie z moja kolezanka(25lat)-jego pacjentką...no i wiem, ze to nie jednorazowy jego wyskok...no ale zalezy od człowieka...on wie ze ona nie odejdzie...duzy dom, 2 dzieci, kasa....:/ szkoda gadac

Gość dsdfwewewewe
osoby wysoko wyksztalcone na tym forum? nie wierze

wszyscy jestesmy rowni,tylko pyszni idioci probuja tworzyc jakies roznice i akurat takimi ludzmi nie powinnas sie przejmowac:) nawet fryzjerka,jesli kocha swoj zawod, potrafii opowiadac o nim z pasja, szkolic sie i jest przez to interesujaca osoba do rozmowy:)

jeszcze ci dodam dla otuchy-moj maz jest rolnikiem,hoduje tulipany,wyksztalcenie nawet nie wiem jakie,ale nisko.mimo to potrafii z taka pasja o tym opowiadac,caly czas kombinuje jak poprawic jakosc,doksztalca sie,jezdzi na szkolenia, zjazdy,razem kombinuja z innymi jak zrobic,zeby bylo taniej i lepiej.do tego kocha drzewa,wiec mamy ich sporo.pokupowal juz od cholery jakis pil,ksiazek,ksztalci sie,chce drzewa idealnie ulozyc.no niech ktos mi powie,ze jest gorszy?

Osoby wysoko wykształcone też zaglądają na to forum bo czasem trafią się interesujące rozmowy oprucz złośliwości ludzi z bagażem kompleksów:-)

nickiminaj A czy lekarz to inny człowiek niż Ty? Nie.Ja jestem wysoko wykształcona na wysokim stanowisku a mój mąż po zawodówce i nie widzę w tym nic abstrakcyjnego. usmialam sie po pachy :D ja tez jestem ''wysoko wykształcona'' :D:D:D :D

Gość hahabuahahahaha
na pewno nie jesteś wysoko wykształcona, nawet pisać po polsku nie piszesz, jakie byki robisz? "oprucz" ??? sorry ja też mogę sobie napisać, że jestem co najmniej profesorem nadzwyczajnym :D

Gość Triduum paschalne
"wysoko wyksztalcona", jesli ukonczenie szkoly policealnej w pipidowce,to dla ciebie wysokie wyksztalcenie,to gratuluje. Taka oswiecona,a zasad ortografii i interpunkcji nie zna.

Ukończyłam kierunek inżynierski a moje błędy mi tego nie utrudniły:-Dcałki rozwiązuje perfekcyjnie

Gość masakra......
akurat liczenie calek i rozniczek to zadna sztuka, kazdy sie moze tego nauczyc. mimo swojego wysokiego wyksztalcenia jestes totalnym zerem i nieukiem, w dodatku jak to sie mowi: wyzej srasz jak dupe masz 🖐️ skoro nawet po polsku pisac nie umiesz

Gość masakra......
aha jeszcze jedno: to ze takie matoly jak ty maja tytul mgr inz swiadczy tylko o upadku poziomu polskiej edukacji... 20 lat temu takich jak ty od razu wyrzucaliby z uczelni, a teraz takie matoly koncza studia... dlatego DAWNIEJ studia konczyli ludzie naprawda inteligentni, a teraz studia moze skonczyc KAZDY.

Skoro ludzie po studiach są matołami to Ty jesteś extra matołemi.Widać po Twoich wrednych komentarzach że jestes pustakiem z bagażem kompleksów:-)

Gość masakra......
Ale ja skonczylam kierunek techniczny ;)

Gość masakra......
Zapewne piszesz o sobie...

Ale ludzie mają naje..ane.Jeden drugiego czepia się o ortografie gdzie sam ma trudności z liczeniem do stu.Ten Twój nick "masakra" mówi o Twojej niskiej inteligencji no po prosu masakra...