Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan Juszczak

Dla mężczyzn zycie zaczyna się po 40-ce

Polecane posty

Gość Jan Juszczak

A dla was kobiet kończy, bo juz się robicie pomarszczone i nie atrakcyjne. My faceci robimy karierę i nie jest problemem wymiana żony na jakis nowszy model, powiedzmy 25 letni. I co, łyso wam? :P

Gość eda@@@
aleś pier.dolniety "robicie karierę" ha ha ha

Gość xnuisnd
nie,biorac pod uwage ze wam w tym wieku wlosy w nosach i uszach rosna i penisy o ile staja nie sa juz tak twarde a po 15 min dostajecie zadyszki :D a przy takich mlodkach stare dziadki spuszczaja sie na sam widok i potem moga co najwyzej isc na spacer ze sperma w gaciach albo zatzrepac sie na smierc gdy owa 25 letnia zona wybierze innego :D

Gość mloda nie wybierze innego
jak jest przywiązana kasą :P

Gość kaska1991188
chyba zartujesz :D to odzew na mój temat ? :D

Gość xnuisnd
wybierze wybierze tylko na boku :P i dziadzio bedzie placil za zonke i kochasia (oczywisicie ona w tym czasie bedzie u kolezanki badz u kosmetyczki):D

Gość kaska1991188
po 40 tez zaczynacie sie robic oblesni, przykro mi :D

xnuisnd nie,biorac pod uwage ze wam w tym wieku wlosy w nosach i uszach rosna i penisy o ile staja nie sa juz tak twarde a po 15 min dostajecie zadyszki a przy takich mlodkach stare dziadki spuszczaja sie na sam widok i potem moga co najwyzej isc na spacer ze sperma w gaciach albo zatzrepac sie na smierc gdy owa 25 letnia zona wybierze innego Opisujesz swojego tatę? A może dawałaś dupy facetom po 40-ce i masz doświadczenie w tej materii? Czy po prostu sobie konfabulujesz? Oświecę cię. 40 letni faceci mają twarde członki i mogą dłużej i więcej niż twoi napaleni rówieśnicy, którzy są ciniasami.

Gość kaska1991188
gdyby tylko wasz brzuch w tym nie przeszkadzał:D i gdyby kondycja była taka jak sprzed 20 lat i gdyby nie trzeba bylo łykac wczesniej niebieskiej pigułki to moze i.. :D

Gość xnuisnd
oj chyba urazilam bimbalka swoimi spostrzezeniami :D ciekawe czemu ma taki nick?czyzby maly juz tylko sie bimbal na luznej skorze? :D :O

Tak się składa, że ja nie mam brzucha i mam bardzo dobrą kondycję. :D🖐️ A niebieską pigułkę to biorą w Matrixie :P

xnuisnd oj chyba urazilam bimbalka swoimi spostrzezeniami ciekawe czemu ma taki nick?czyzby maly juz tylko sie bimbal na luznej skorze? Musiałabyś być na samym szczycie wlity Kafe, żeby swoim postem wywrzeć na mnie jakiekolwiek wrażenie :D🖐️

Gość xnuisnd
Tak się składa, że ja nie mam brzucha i mam bardzo dobrą kondycję. tzn ze nogi wyrastaja ci z klatki piersiowej?dziwne....gdzie w tym wypadku znajduje sie penis,tzn na jakiej wysokosci?:D

Gość xnuisnd
cos za bardzo sie rzucasz :D chyba to jest frustracja spowodowana postepujacym sflaczeniem malego.🖐️ :D

Gość deefty
Wy, drogie panie, to tylko penis i penis :D Tylko jedno Wam w głowie.

xnuisnd Tak się składa, że ja nie mam brzucha i mam bardzo dobrą kondycję. tzn ze nogi wyrastaja ci z klatki piersiowej?dziwne....gdzie w tym wypadku znajduje sie penis,tzn na jakiej wysokosci? Przecież to oczywiste., wyrasta z klatki piersiowej niczym konar 1000 letniej sekwoji :D

deefty Wy, drogie panie, to tylko penis i penis Tylko jedno Wam w głowie. A jak go dostają to nie wiedzą co z nim zrobić :D

Gość młoda dupa 4596
miałam takiego czterdziestolatka, kochałam go ale kurwa po 50 to już wsty d mi było z nim chodzić, ja 30 on stary łysiejący dziad, zapaszek już nie ten pomimo mycia, miękki członek, jakieś starcze schorzenia, także nie podniecaj się, młode dziewczyny są zakochane do czasu

Gość megaZdzira
Mam to w dupie.

Gość deefty
Wcale się nie dziwię. Jak Ty byłaś po 50-tce, to ile on już miał?

młoda dupa 4596 miałam takiego czterdziestolatka, kochałam go ale k**wa po 50 to już wsty d mi było z nim chodzić, ja 30 on stary łysiejący dziad, zapaszek już nie ten pomimo mycia, miękki członek, jakieś starcze schorzenia, także nie podniecaj się, młode dziewczyny są zakochane do czasu Twój nick chyba jest mocno nie adekwatny do wieku :D Jak miałaś 30 lat to powinnaś napisać stara dupa 🖐️ Na drugi raz bierz sowbie faceta dbającego o siebie, czyli także dbającego fizycznie o ciało po przez ćwiczenie na siłowni, bieganie trenowanie sztuk walki itp, anie dziada spędzającego życie na stołku. 🖐️

Gość młoda dupa 4596
bimbałek nie myśl sobie że będziesz wiecznie młody, a mój był zadbany, tylko niestety stare ciało śmierdzi, wystarczy postać chwilę koło jakiejś babci, i możesz się myć do bólu ,śmierdzi też z ust, bo te wszystkie toksyny które wdychasz i zjadasz kumulują się w organiźmie. I nie jestem stara, bo wyglądam coraz lepiej i dużo młodych mężczyzn chciało się ze mną umawiać, młodszych o 10 lat ,także wypierdalaj

Gość młoda dupa 4596
poza tym wtedy byłam młoda miałam 23 lata a on 44 , a teraz to niestety dziadek a ja jeszcze z 10 lat będę młoda

Gość iza33.
hehe dobre,a która 25 letnia kobieta zechciała by 40 letniego,siwiejącego zgreda??? "gdy 40-stka mija torba robi sie dłuższa od kija ..." taka prawda:P

Gość deefty
młoda dupa w wieku 30 lat :o

Gość megaZdzira
Mój dobiega do 50- tki, i coraz wiecej musimy sie napracować żeby mu stał.... a ja się dopiero rozkręcam.

Gość kaska1991188
czepiacie sie szczegółów dla 50 latniego zwisa 30 to młoda dupa :D