Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbinka7

Czy zdrada po pijaku jest prawdziwą zdradą?

Polecane posty

Gość balbinka7

Zdarzyło mi się to po pijaku, wszystko wymknęło się s pod kontroli... na trzeźwo nigdy bym tego nie zrobiła....wciąż o tym myślę (diabeł chyba we mnie siedzi)

sąd moze wziasc pod uwagę chwilową niepoczytalnosc przy tej zdradzie:classic_cool:

po pijaku to nie zdrada bo i tak nic nie pamietam :classic_cool:

Gość alebaba
A jak po pijaku popełnisz samobójstwo, to naprawdę nie będziesz żyła, czy też to nie będzie prawdziwe samobójstwo?

Głosujcie na PiS, do cholery, nie zawracajcie sobie dupy jakimiś zdradami po pijaku. Przyjmujemy wpłaty na toruńską rozgłośnię, BĘDZIE LEPIEJ, ŻADNYCH ZDRAD, ABORCJI, GRZECHÓW!!!

[zgłoś do usunięcia] S_M Veeee, to Tobie naprawdę jest potrzebny bodyguard na tę jutrzejszą imprezkę moherowa ciocia przyzwoitka :classic_cool: ale po co?? zasłonie sie niepamiecią :classic_cool:

powiem ze te wspaniałe chwile zapewne mi sie tylko śniły 😴

SM nie będę trzymała ich w dłoniach, to byłoby nudne. Poczekaj na sezon ogórkowy :classic_cool: Wiewiórka, wiadomo, że diabeł się wyłga zawsze, tak jak skaut, że niby przypadkiem wszedł pod samochód jadący poboczem :)

Gość 222222
niestety zdrada, ale z mocnymi okolicznościami łagodzącymi winę. Tyle że wątpliwe żeby facetowi odpowiadał taki układ - chyba że to on cię spił i potem nie upilnował twojej kuciapki. A może specjalnie ...