Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjggk

Moja córka ma 12 lat i nie zachowuje się jak dziewczyna tylko jak chłopiec

Polecane posty

Gość jjjggk

Moja córka od małego interesowała się tylko samochodzikami i piłką. Nie interesowały ją spódniczki, bawiła się tylko z chłopakami. Od wychowawczyni słyszałam że na wfie woli grac w piłke z chłopakami niż w siatkówke z dziewczynkami. Ostatnio wróciła z podbitym okiem, chciałam isc do rodziców tego chłopaka a ona do mnie z tekstem nie wtrącaj się matka.

Gość alexiz
po chuja zakladasz 5 razy ten sam temat tragedia pewnie bedzie chciala zmienic plec :O

Gość mialam 2 takie kolezanki w
podstawowce - dzis obie maja rodziny i jestok

Ja też taka byłam. Moja mama rwała włosy z głowy. Chciała miec ładną wystrojoną córcię, ja byłam chłopczycą. Wiecznie rozczochrana, w dresach, łaziłam po drzewach... Teraz jestem 100% kobietą ;-) Uwielbiam ciuchy i kosmetyki. Po prostu musiałam do tego dojrzec.

Gość Daj spokój,
przecież to nie tragedia. Ludzie mają chore dzieci, Twoje dziecko jest zdrowe, mądre i radzi sobie w życiu. Zaakceptuj ją, zamiast wymyślać problemy.

Gość Daj spokój,
Siostra mojej koleżanki z pracy od najwcześniejszych lat nie chciała nosić sukiene, ubierała się w chłopience ubrania i kazała wołać do siebie "Kuba", potrafiła pół dnia grzebać z ojcem w samochodzie. W podstawówce biła się z chłopakami ( i wygrywała!), w gimnazjum to już szkoda pisać, co się działo... ( a działo się , działo!). Teraz kończy technukum , poinformowała rodzinę, że chce zmienić płeć. I co? Mają ją z domu wyrzucić? Dziewczyna jest przebojowa, inteligentna, nie da sobie w kaszę dmuchać. Kocha rodziców i szczerze mówiąć, oni mają w niej większe wsparcie niż w tej starszej 'normalnej".

Gość 1 na 25
też taka była , nawet grałam w babskim zespole piłki nożnej :), siłownia , rower ect... biłam się z chłopakami , piłam tanie wina z gwita i w ogóle hardkor :D teraz : mąż , córka , praca i dom ......... zmiana o 180 stopni , głowa do góry to taki okres dorastania , zmian , nie opuszczaj córy usiądź wieczorem koło niej pogadaj , posłuchaj ale nic na siłę . Powodzenia