Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka z bieszczad

facet podpalił się pod kancelarią Tuska :(

Polecane posty

Gość agnieszka z bieszczad

ile trzeba zrobić by PO w końcu odeszło ? mamy się zabijać na znak protestu ???

Gość może to jedyne wyjście ?
:(

Gość wróg po
ja proponuję postawić wszystkich przed Trybunałem Stanu...

ludzie PO wybrali. to demokratyczny wybór który trzeba uszanować. jeżeli ktoś się podpala to ma problem z własną psychiką

Gość może to jedyne wyjście ?
wybrali po bo się nabrali, teraz żałują nie widzisz tego !!!!!!!!!!!!!!!

Gość wróg po
ludzie PO wybrali. to demokratyczny wybór który trzeba uszanować. jeżeli ktoś się podpala to ma problem z własną psychiką tak ludzie wybraki kutasa o ciągotkach autorytarnych mam nadzieję, że teraz wykopią go na Syberię...

Gość wgGRWHBRF
dareois problem z wlasna psychika? a moze zycie go tak przygniotlo ze juz nie dal rady.

Gość Etinett
Gdzie ta demokracja do choler. 92% rodzicow 5latkow NIE chce by ich dzieci szly obowiazkowo za rok do szkoly- i co???! PO samo decyduje. Nie reprezentuje społeczenstwa tylko swoje dupy.

Gość wgGRWHBRF
wlasnie dlatego ze mamy demokracje nie musimy tego wyboru szanowac

Gość To nie ludzie tylko szuje
LUDZIE nie wybrali PO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te wszystkie głosy , wybory to ściema, z gwiazdki pospadaliście ludzie?!! To wszystko ustalone z góry!!!

Gość wgGRWHBRF
ciekawe ile osob wyrazilo zgodne na podniesienie VAT ?

Gość wróg po
skurwysyny z kafeterii usunęły mój temat o porażkach po żenada... ktoś ma jeszcze wątpliwości o cenzurze na kafe...

wyobraźcie sobie że każdy rząd by odwoływano ze względu na jakiegoś psychola który się podpala. chcecie mieć niestabilne rządy? myślicie że to jest lepsze? jest też taka zasada w dyskusji, że ten który pierwszy powołuje się na Hitlera przegrywa dyskusję. zasada ta nazywa się prawem Godwina.

Gość Kasia .....................
za moment wybory, kolejne. Moze zamiast siedziec na kafe i marudzic, zaglosujcie. Albo sami wezcie sie za polityke i "zmieniajcie swiat" :P demokracja to rzady wiekszosci. A to oznacza rowniez, ze mniejszosc moze byc niezadowolona, bo ich partia nie wejdzie do parlamentu. Tylko co wtedy? Dokonac zamachu stanu? Zmienic sila ustroj? Na jaki, madrale?

rosalinda, głosujesz na pis? gratuluje. cóż, nie zagłosuję na kogoś kto bije pokłony przed rydzykiem i rozdmuchuje teorie spiskowe katastrofy lotniczej. w dodatku jaki pis ma pomysł na gospodarkę?

Gość wróg po
za moment wybory, kolejne. Moze zamiast siedziec na kafe i marudzic, zaglosujcie. Albo sami wezcie sie za polityke i "zmieniajcie swiat" demokracja to rzady wiekszosci. A to oznacza rowniez, ze mniejszosc moze byc niezadowolona, bo ich partia nie wejdzie do parlamentu. Tylko co wtedy? Dokonac zamachu stanu? Zmienic sila ustroj? Na jaki, madrale? na pewno nie na rządy pachołków Moskwy I Berlina a temu skurwysynowi co usunął mój temat to raczej nie pomoże....

"sk**wysyny z kafeterii usunęły mój temat o porażkach po żenada..." Na YouTube regularnie są kasowane filmy o PO. Nie przejmuj się. Staraj się dodawać info na prywatnych stronach i dawać tylko link :(

Gość wróg po
mam kopie na dysku i zaraz tekst leci na inne fora... mam nadzieję że w końcu ludzie się obudzą i pogonią tego matoła i jego popleczników w las...

Gość mały odkrywca
Dareios taaaa bo w Polsce nie ma innych partii tylko PiS i PO

Gość Kasia .....................
"nie na pacholkow Moskwy i Berlina" taaaaa, a swistak siedzi i zawija w te sreberka :P kiedy do Was dotrze, ze jestesmy malym panstwem, nie liczymy sie specjalnie na swiecie, bo zadna z nas potega (chyba, ze w klotniach i tworzeniu teorii spiskowych), wiec zeby jako tako funkcjonowac musimy pokojowo wspolpracowac z sasiadami. Z reszta wspolpraca zawsze bedzie lepsza, niz wojna.

"cóż, nie zagłosuję na kogoś kto bije pokłony przed rydzykiem i rozdmuch*je teorie spiskowe katastrofy lotniczej" Dla mnie to wszystko jedno czym będzie żył Kaczyński. Może żyć katastrofą od rana do nocy aby nie dowalał ludziom. Dla ludzi ważne jest żeby nie było VAT'u 25%, żeby nie było podatku katastralnego, żeby nie podnoszono opłat w przedszkolach, żeby nie zabierano posiłków dzieciom w szkołach... a nie to czym żyje Kaczyński. Jak ma 6 mln iść na przeloty Tuska do domu to może równie dobrze isć na Smoleńsk !

rosalinda w stopce ma informację że głosuje na pis i do tego się odniosłem

Gość wgGRWHBRF
Dareios a tusk? rozpierdala nam gospodarke swoimi lotami nad morze do domu wylot czwartek popoludniu powrot poniedzialek z ranca.. w duzym samolocie leci on i kilku jego przydupasow. i to jest ekonomiczne?

sęk w tym że ten facet będzie zagłebiał się w kolejne teorie o smoleńsku a nie rozwiązywał problemy gospodarcze. poza tym pamiętam że gdy zaczynał się kryzys, pis naciskał na PO aby ten "stymulował" gospodarkę. i m.in dlatego na nich nie zagłosuję. strach pomyśleć co by się stało jakby doszli do władzy i mieli większość.

ile tusk wydaje na przeloty? 6mln rocznie? wow, zawrotna suma. a na dotacje dla nierentownych państwowych molochów szło rocznie po 10mld. to jest dopiero duża kasa a nie jakieś drobne.

Gość wróg po
skąd ty możesz wiedzieć tak jak reszta ekspertów z po że będą zajmować się tylko kwestią smoleńską :(