Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piersi za mniej

Czy można zrobić powiekszenie piersi za mniej niz 10 tys zl ?

Polecane posty

Gość piersi za mniej

Wszędzie widze ceny 10.000 do nawet 15,16,17 tys !!! To strasznie duzo Zroibła któras z was to taniej ? Widzialam dwie kliniki w Bułgarii i Rumunii ale nie chce pojechać ...i już nie wrócic.

Gość pewnie sie da
pewnie sie da na czarnym rynku

Gość oj oj oj ojjjjj
Jak się nie ma pieniedzy to sie nie robi. Albo bierze kredycik. W tych krajach zapewne rowniez są dobrzy lekarze, ale jak chcesz to sprawdzic ? :)

Gość Adelajda Sanchez
Tyle to kosztuje? Jeszcze nie sprawdzałam cen ale poważnie zaczęłam myśleć o powiększeniu biustu. Po wykarmieniu córeczek moje piersi wyglądają fatalnie. Płaskie i prawie do pępka. Dobry biustonosz wszystko maskue. Na szczęście. Naprawdę nie robią tego taniej?

Gość pssst22
Ja płaciłam 13.500. Taniej znalazłam u dwóch lekarzy ,mało opinii a te które są niezbyt ciekawe były. Na wschód nigdy nie pojechałabym się operować. Byłam na Ukrainie i jeśli chciecie to zrobią wam operacje nawet za 500euro :O

Gość dziewczyny kochane....
jeszcze z 5-6 lat temu można było zrobić operacje za 7-8tys teraz już niestety,można o tym zapomnieć,zwłaszcze,że od 2011 narzucili na operację 23proc vat:(

Dziewczyno dobry materiał i doświadczenie kosztuje. Po co Ci tanie, ale krzywe cycki?? Żaden szanujący się lekarz nie wszczepi Ci byle czego bo po prostu nie opłaca mu się narażać na złą opinię. Wiem, że idąc do Sankowskiego masz wybór w zakresie ceny implantów. Ale nie ważne czy wybierzesz te tańsze czy droższe masz na nie gwarancję od producenta. A tego nie dostaniesz za darmo.

Gość evvvela23
Pewnie sie da,ale na pewno za duzo mniej zrobić sobie zabieg ujędrniajacy biust,który na pewno optycznie moze wydac sie troszke wiekszy-mma na mysli zabieg mezoterapii stretchcare.Teraz na pewno korzystniejsze sa zabiegi z kwasem hialuronowym niz inwazyjne zabiegi.

Gość gość
Pomysl o komplikacjach. Jak nie masz pieniędzy to nie rób operacji, bo jeśli pójdzie coś nie tak nie będziesz miska na poprawkę , a i trzeba wziąć pod uwagę ze implanty po kilku latach trzeba wymieniać. One nie są na całe życie.

Gość gość
Czech dr Furmanek? On robi dobrze i cena duzoooo nizsza niz w Polsce. Poczytaj forum