Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Zadawajcie mi pytania!

Polecane posty

Gość A moim zdaniem....
Nie jestem fanką( bo ani nie widziałam twarzy) a wrogiem również nie jestem, od niedawna tu zaglądam.

Gość prezesie odpowiedz oli
odpowiesz na moje pytanie?

Szanowny Prezes Wertyp dyrektorke - ten post to atak, czy zrozumienie dla mnie? nieee... po prostu dostałeś zadanie nie ze swojej ligi - bez złośliwości... Carrie też się wpowiada o czym o czym nie ma pojęcia :) a żona chyba umarła ze śmiechu - i dlatego nie pisze 🖐️

prezesie odpowiedz oli odpowiesz na moje pytanie? a Ty dlaczego nie siedzisz w otoczeniu pięknych kobiet? :)

Gość A moim zdaniem....
Tak właśnie:) Ale dalej nalegam jakby co

Gość Ja mam pytanie...
A czy w tym miesiącu gwiazdy będą mi sprzyjać? :) a no bo jestem spod znaku skorpiona, a Wenus znajdzie się blisko Merkurego i nie wiem, czy to dobrze, czy źle? :) i no bo jest rok skorpiona, a moje szczęście w finansach się pojawi? ;)

prezesie ja sama jetem kobietą,powinieneś to wywnioskowac z mojego nicku ale widzę ze nie nadąrzasz

Zdesperowana Domowa Żona dyrek --> no wpadlo mi to pytanie tak od razu do glowy wlasnie... masz cos nowego ? jeśli chcesz coś nowego to dam Ci zadanie które mi pokaała zatroskana mama jednego z gimnazjalistów całkiem niedawno.... było w książce z gimnazjum - ze względu na to że jesteś trochę starsza :P pominę wskazówkę - do tego zadania - zobaczymy jak sobie poradzisz :P OBLICZYĆ 1/1*2 + 1/2*3 + 1/3*4 + ... + 1/9*10 = ? zapis 1/1*2 oznacza 1 w liczniku a 1*2 w mianowniku UŁAMKA... oczywiście konkurs otwarty - jak ktoś ma ochotę pogłówkować :) zapraszam 🖐️

prezesie odpowiedz oli prezesie ja sama jetem kobietą,powinieneś to wywnioskowac z mojego nicku ale widzę ze nie nadąrzasz mam wrażenie, że nie tylko Sz. P. Prezes z Tobą nie "nadąrza" :classic_cool: 🖐️

nie nudzi Cie siedzenie na tym forum tyle czasu? o ktorej bym nie weszla to trafiam wlasnie na Ciebie

jeju nie posraj sie marny prezesino,kazdy wie ze pedal jestes

Gość jaaelizkaaa
Szanowny Prezes Wertyp - Po co tyle zdjęć w stopce bez twarzy ??

Gość Ja mam pytanie...
O ludzie, o ludzie, naprawdę? No bo właśnie to ja na awans czekam, ale ten szef to świnia, a mój były alimentów nie płaci no i w ogóle;) ale wszystko będzie dobrze, bo jak już wspominałam - ten merkury i wenus, no :)

żonsia kiedy chcesz - tylko z góry mówię że nie chodzi o dodanie tak po prostu :P - także znajdź inną metodę :P także żeby zadziałała nawet wtedy gdyby ostatni człon był 1/99*100 :) 🖐️

Gość A moim zdaniem....
No i jak będzie? bo ktoś tu zrezygnował a ja dalej uparcie nalegam...

Gość henk1
a kim ty jesteś i jakie masz zainteresowaniai czy posiadasz mózg imbecyla aby odpowiedziećprawidłowo na nurtujące nas pytania.

1/1*2 + 1/2*3 + 1/3*4 + ... + 1/9*10 = ? korzystam ze wzoru, ze 1/n*(n+1) = 1/n - 1/(n+1) takze : 1/1 - 1/2 + 1/2 - 1/3 + 1/3 -1/4 + .... + 1/9 - 1/10, wszystko posrodku oprocz poczatkowej 1 i koncowego ulamka 1/10 sie nam zredukuje wiec zostaje 1 - 1/10, czyli 9/10. brzmi za latwo, pewnie nie o to ci chodzilo? :P