Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam znalzace

zgubiona nokia c3 warszawa ochota

Polecane posty

Gość blagam znalzace

wczoraj wieczorem jecham taksowka zostawilam nokie c3 byla to taksowka lapana i nawet nie wiem jaka korporacja ale blagam znalazce o kontakt pod te nr ktore wczoraj dobijaly sie na tamten telefon i btak ide na policje zglosic zgubienie , najbardziej szkoda mi nr do wszystkich no i zdjec mojego dziecka ktorych nigdzie nie zzucalam... dodam ze wczoraj byl pierwszy wieczor od 6mies ktory wyszlam sama bez dziecka..... prosze o uczciwosc

Gość imienniczka joanna
Podbijam Daj to samo na gumtree i forum warszawa na gazecie

Gość google na 24 pazdziernik
to kara za niedopowiedzialnosc bez dziecka wyhcodzic przygód szukasz? no chyba że sponsora :o

Gość jesteś bogata skoro
masz na taxi, kupisz sobie drugą

Gość blagam znalzace
mówie ze pierwszy raz od pół roku wyszlam sama z domu......

Gość taxi łapane
a masz może do niej ładowarkę? bo nie chce mi się dokupować :classic_cool:

Gość blagam znalzace
:/

Gość taxi łapane
PS: znalezione, niekradzione :classic_cool:

Gość blagam znalzace
na pewno---- jaja sobie robisz, a mi naprwde zalezy na znalezieniu swojego tel, nie wiem ile czasu policja namierza telefon ale pewnie nie szybko :/ z tym ze jak ktos znajdzie tel i nie zglosi na policje ze znalazl a znajdą u niego to jest traktowany jakby ukradl

Gość co za idiotka z autorki
juz widze ze policja bedzie go mierzac a ha haha :D usmialam sie kretynko :D moze jeszcze beda cala warszawe zatrzymywac zeby twojego grata znalezc buuha ha :D jesli nawet kogos legitymuja i sprawdzaja,tele to jest szansa 1 do 1000 ze akurat bedzie to twoj buuha ha zreszta moglas ja zgubic wczesniej

Gość blagam znalzace
policja namierza tel ale [po dluzszym czasie dlatego warto zglaszac, kolezanka po 2latach odzyskala swoj tel wiem ze male pocieszenie bo tyle czasu no ale i osoba ktora weszla w posiadanie jej aparatu miala sprawy w sądzie

Gość na twoim miesjcu
podzwoniłabym do różnych korporacji - niech taksówkarze sprawdzą. Komórka mogła spaść gdzies pod siedzenie - i leży do tej pory. Warto spróbować.

Gość blagam znalzce
przepraszam za literowki i bledy ale pisze jedna ręką -zajmuje sie jednoczesnie dzieckiem , problem ze nie mam z czego zadzwonic.....mąż jest w pracy wraca o 23 , wczoraj w nocy probowalam zadzwonic na swoj nr ale tel byl juz wyłączony tzn 3 pierwsze połączenia mialy normalny sygnal, nastepne juz nie, a bateria byla naladowana porzadnie

Gość blagam znalzce
ja ubolewam nad numerami i zdjęciami dziecka... i tak siedze ciagle w domu z malym zero kontaktu ze swiatem, jedynie mialamm tel, rodzine mam ponad 300km stąd no i nie ma teraza do nich kontaktu...mam tu meza i dziecko no i zadnych znajomych , wszystkich zostawilam w swojej rodzinnej miejscowosci, jedynieb kmolezanka z pracy u ktorej wczoraj bylam no ale z nia to bylo pierwsze spotkanie od kad poszlam w poracy na zwolnienie czuje sie strasznie bez tel......

Gość blagam znalzce
podnosze

Gość blagam znalzce
uppppppppppppppp

Gość cze, snalasłem jo
poka tzytze :)

Gość blagam znalzce
jjj

Gość blagam znalzce
..............................

Gość o zesz kurcze no....
kazdy telefon ma numer IMEI -masz ten nr w papierach, na pudelku od telefonu, koneicznie poda go policji.Obdzwon korporacje, albo sobie przypomnij jaka to byla taksowka, chociaz to nic w sumie nie da jak nie wiesz jaka taksowka:/

Gość o zesz kurcze no....
podzwon po korporacjach zostaw namiary, niech chociaz karte odesla, albo gdzie podrzuca, poza tym mozesz zablokowac karte

Gość blagam znalzce
wiem ze moge tel jest na abonament ale to sie stalo wczoraj wieczorem jeszcze mam nadzieje ze tel po prostu nie ma zasiegu i ktos sie odezwie...

Gość asc;k
nie liczyłabym na to że ktoś ci go odda, byłam ostatnio w takiej samej sytuacji :O

Gość imienniczka joanna
Jesli bede cos wiedziała to dam Ci znac na gumtree Czy możesz napisac jakim samochodem jechałas?Cokolwiek,marka,kolor.

Gość Jabolsław K.
-Antonio! Antonio! Patrzaj mnie tutaj! -A pacze! A pacze mój panie! -No cóżeś uwidział ty mój koziołku? -Oko me przenikliwości twym niedorównuje! -Oj Antonio, Antonio.. Uczciwość z laski mej naroda sięga nadiru! Antonio toć to znaczy.. znaczy.. Aż mnie dech ze egzaltacji nagłej w piersi zapiera! Toć na Stolcu znowa zasiędem!!! -O panie! Gieniusz wasz porazia mnie! ŁUP! BUMMMM!

Gość blagam znalzce
szczerze to nie mam pojecia, wyszlam z kolezanka ktora miala odprowadzic mnie na autobus i nagle ona zauwazyla taksowke i to byla chwila bo powiedziala bez sensu isc dalej na autobus , tu masz podwozke pod blok machnela ja wsiadlam i naprawde nie zwrocilam uwagi.....

Gość blagam znalzce
naprawde licze na to ze ktos sie odezwie...... tel oddac to naprawde latwa sprawa jest tyle nr kontaktowych do byle kogo oddzwonic mozna i powiedziec ze sie znalazlo, czemu ludzie sa tacy nieuczciwi.... nie rozumiem :/ my wczoraj dzwonilismy pod moj nr i na poczatku byly sygnaly a pozniej nagle wylaczony-brak zasiegu ? nie mam pojeciab czy przez wibracje gdzies upadl czy ktos celowo go wyłączyl\ ale naprawde jak ludzie moga byc tacy pazerni .....

Gość imienniczka joanna
Spytam kolege,szansa jest mała ale spróbuje

Gość blagam znalzce
mnaprawde dziekuje...powysylalam meile do korporacji taksowek w wawie.... nie vwiem czy to cos da strasznie sie czuje.... :/