Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhelp

CZY JAK NIE MAM WPISU Z SEMINARIUM I CHCE NAPISAĆ PODANIE

Polecane posty

Gość hhelp

O przedluzenie pracy lic, to musze rowniez prosic o przedluzenie sesji?czy samo podanie o przedluzenie terminu wystarczy?

Gość kooopiec mu
ja mialam tak, ze wszystkie examy pozaliczane, a mgr nie skonczona. pisalam o przedluzenie terimu obrony pracy, czy cos w tym stylu. do dziekanatu idz, albo zadzwon i dopytaj jak jest u Ciebie :)

Gość hhelp
no wlasnie baba mnie skolowala. raz dzwonilam i pytalam to powiedziala, ze trzeba zlozyc podanie o przedluzenie terminu. dzwonilam przed chwilą bo mialam jeszcze pytanie i powiedziala, ze trzeba zlozyc podanie o przedluzenie sesji, terminu i obrony.

Gość hhelp
a mialas wpis z seminarium? i razem z podaniem skladalas indeks i karte zal?

Gość student..
dziewczyny a ja nie mam zaliczonego języka obcego, w mojej sytuacji chyba tylko podanie o przedłużenie terminu obrony?

Gość hhelp
nie masz wpisu z j. obcego? to raczej musisz przedluzac sesje

Gość hhelp
czy moge napisać o przedluzenie sesji z powodu nie zaliczenia seminarium????

Gość student..
nie masz wpisu z j. obcego? to raczej musisz przedluzac sesje ale język obcy nie jest realizowany przez mój wydział tylko jednostkę niezależną od wydziału a podległą tylko rektorowi...

Gość hhelp
masz poprawke czy coś? w takiej sytuacji najlepiej zadzwon do dziekanatu

Gość student..
zaliczyłem wszystkie przedmioty i seminarium, nie zaliczyłem tylko języka... na egzamin z języka umawiam się indywidualnie z lektorem...

Gość hhelp
a kiedy masz to zaliczenie? jak przed 30 wrzesnia to spoko jak nie to dzwon do dziekanatu

Gość student..
ale u minie w regulaminie jest, że nawet jak sięnie wybronie do końca semstru- 3o września skreślaja z listy studentów, ale w ciagu 2 lat od tego faktu można złożyć pracę i bronić się...

Gość hhelp
no ale kiedy masz to zaliczenie? po co maja cie skreslac z listy. lepiej zlozyc podanie jak cos

Gość student..
no ale kiedy masz to zaliczenie? po co maja cie skreslac z listy. lepiej zlozyc podanie jak cos egzamin mogę zdawać mawet w tym tygodniu...

Gość thut6765
hhelp - jeśli nie skończyłaś pisać pracy licencjackiej to logiczne jest że promotor nie mógł Ci wpisać zaliczenia z seminarium. Ja miałam zaliczone wszystkie egzaminy tylko nie wyrobiłam się z pracą, wystarczyło tylko podanie o przedłużenie terminu pracy licencjackiej. Potem we wrześniu napisałam prace, oddano mi index i dopiero promotor wpisał zaliczrenie seminarium.

Gość hhelp
thut6765 - dzięki. a mam jeszcze pytanie, jak myslicie czy w takim podaniu na koncu pisac "z powazaniem" czy to sobie darować?