Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wegwggrg

Moja ex i dół w jakim przez nią żyję :(

Polecane posty

Gość wegwggrg

Miałem przez siedem lat dziewczynę i to był kawał czasu, związek jak związek kłótnie rozterki i tak dalej ale była wielka miłość.Zaczęło się chrzanić dość mocno, ja chciałem odpoczynku ona nie, ciągle kłótnie ale kiedy znalazł się na boku inny facet to poszła do niego zdradzając mnie a później mieszkała z nim troszkę czasu.Po jakimś czasie tak się złożyło że wróciliśmy do siebie i było wielkie naprawianie ale niestety nic z tego nie wyszło, dalej było gówno i kłótnie o pierdoły szczególnie z jej strony.No i co ? znalazła sobie innego, odeszła ode mnie i żyje teraz z nim ale oczywiście twierdzi że nie że to tylko kolega.Wszystko było by ok gdyby nie to że traktuje mnie jak śmiecia, ciągle mi wypomina jaki ja byłem beznadziejny i jaki jestem beznadziejny, że nie potrafiłem po tylu latach wziąć z nią ślubu i takie tam !!! no kurwa jakoś mi się nie paliło skoro było jak było.Mam tego dość, moja ex robi ze mnie najgorszego śmiecia na ziemi a 7 lat spała w moim łóżku, mam już wszystkiego kompletnie kurwa dość.Dobija mnie to wszystko, ona jest z nim, zabawia się i korzysta z życia a jeśli wyczai że ja mam jakąś koleżankę to wyzywa mnie od śmieci i pisze na gg i na telefon jaki ja jestem kurwiarz i zły.

Gość napiszcie prosze kto kogo
moze w ten sposób chce na tobie wymocić oświadczyny? Może odeszła żebyś się opamiętał i wreszcie określił? Chociaż ja osobiście urwałabym z nią kontakt.

Gość wegwggrg
Ciągle mnie wyzywa i gnoi, pisze mi jakim jestem śmieciem i jak żałuje tych lat spędzonych ze mną a za jakiś czas pisze że kocha i tęskni ale nie będzie ze mną dopóki nie zmienię zdania na jej temat i ja się nie zmienię na lepsze, no jak by mi łaskę robiła.Spędza czas z tym nowym facetem i czasem mi pisze jaki on cudowny i fajny że jak coś to z nim będzie bo ona na pewno do końca życia nie będzie sam, no ale co się dziwić, facet przystojny jest uroda banderasa, własna firma i dużo pieniędzy.

Gość nie wyobrażam sobie tego
moim zdanie ona chce być z tobą

Gość madelainea
Zerwanie kontaktu i danie sobie czasu który potrafi uleczyć wszystko. Kochasz ja? Jesteś szczesliwy? Nawet jelsi na ktores z tych pytan odpowiedziales tak to pomysl czy warto utrzymywac kontakt z kims kto niszczy Ciebie i jest wampirem energetycznym, wysysa całą energię z Ciebie. Moze dziewczyna wie,że co by sie nie dzialo to i tak zawsze bedzie mogla do Ciebie wrocic. Moze nie okresliles jasno granicy, ze Ty juz nie chcesz, ze wymagasz szacunku. A dopoki pozwalasz na takie jej zachowanie to nie dziwne ze ona pozwala sobie na coraz wiecej. Jest jak pies ogrodnika, nie moze Cie miec ale chce Cie kontrolowac. Dla Twojego wlasnego dobra moim zdaniem nalezaloby ukrócic kontakt. Jesli bedziesz reagowal na jej zaczepki to ja bedzie zwyczajnie nakrecac. Mnie facet zostawił po xzaledwie kilku miesiacach bycia razem, myslalam ze nie dam rady bez niego...znallismy sie krotko ale pokochalam go prawdziwie. Trudno, stalo sie jak sie stalo, teraz on ma kogos ja jestem sama i postanowilam ze to koniec nazych nawet kolezenskich spotkan. bolalo ale z czasem ból mija, pozostaje tesknota. Ale Ty postaw na swoje szczescie, mysle ze jesli jstes uczciwy to predzej czy pozniej spotkasz kogos kto bedzie wart Twoich uczuc.