Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skomplikoowana

Uwielbiać robić "uniki" mojemu facetowi.

Polecane posty

Gość Skomplikoowana

Jesteśmy ze sobą prawie dziewięć miesięcy i nie współżyliśmy i dla mnie to normalne, bo nie czuję się jeszcze na to gotowa, ale moja przyjaciółka ostatnio stwierdziła, że to niepoważne tyle ze sobą być, a nie uprawiać jeszcze seksu. Jeśli chodzi o seks, to tak tym się nie przejmuję, bo po prostu nie czuję się jeszcze gotowa, więc po co mam się zmuszać, ale chodzi o to, że ja uwielbiam robić mu uniki jeśli chodzi o pocałunki, przytulanie itp. Bo, gdy to robię, to on jest taki mało pewny siebie i bardziej się stara. Czy to nienormalne? (Tak powiedziała moja przyjaciółka)

Gość lwtb ważny pangtgtgt
po pierwsze to ty nie masz faceta tylko jakas ciote :D normalny facet po pierwszym nie by cie rzucil w choy albo co bardziej nerwowy zajeebał w morde :D wiec powodzenia

Gość Skomplikoowana
W tytule miało być "uwielbiam". Mam nadzieję, że się domyśliliście.

Gość Skomplikoowana
Czemu zmarnuję mu życie? To jest w pewien sposób wychowanie jego. Wg mnie dzięki temu będzie mu bardziej na mnie zależeć i bardziej będzie mnie szanował.

Gość realista2367
Skomplikoowana Czemu zmarnuję mu życie? To jest w pewien sposób wychowanie jego. Wg mnie dzięki temu będzie mu bardziej na mnie zależeć i bardziej będzie mnie szanował. heehhe mocne, glupia koorwo on przez ciebie musi chodzic na dziwki zeby zaspokoic swoje potrzeby i wydawac na nie grube pieniadze

Gość Skomplikoowana
To co mam się zmuszać do seksu, bo on nie potrafi zaczekać? Chyba potrafi się powstrzymać, co? Znam pary, gdzie dziewczyna dłużej czekała z seksem.

Gość onaaaaamm
"jak kocha to poczeka" nie spiesz się o Twoja decyzja!

Gość to takie głupie
gadanie że jak kocha to poczeka. gówno prawda. facet nawet gdy kocha ale chce seksu to nie będzie czekał tylko zwyczajnie pójdzie po seks do innej więc radzę się zastanowić z tym czekaniem

Gość onaaaaamm
zależy jaki facet! czasem nawet jak dajesz to idzie do innej!

Gość fdser
jak jestes dzieiwcą to ok . .. Twoje uniki sa zrozumiałem . Ale jak nie jestes to twoje zachowanie jest bez sensu

Gość fdser
ja moglbym czekac na dziewice 9 miesiecy .

Gość Basienka 16
a w ogole jestes dziewica?

Gość Skomplikoowana
Jestem dziewicą, oczywiście, że jestem, dlatego głównie nie jestem jeszcze gotowa. Chcę, by nasz seks był wyjątkowy i, by on mnie pragnął jak nigdy nikogo, i wydaję mi się, że dzięki temu czekaniu tak właśnie będzie.

Gość cvzseee
Skomplikoowana Jesteśmy ze sobą prawie dziewięć miesięcy i nie współżyliśmy i dla mnie to normalne, bo nie czuję się jeszcze na to gotowa, ale moja przyjaciółka ostatnio stwierdziła, że to niepoważne tyle ze sobą być, a nie uprawiać jeszcze seksu. Jeśli chodzi o seks, to tak tym się nie przejmuję, bo po prostu nie czuję się jeszcze gotowa, więc po co mam się zmuszać, ale chodzi o to, że ja uwielbiam robić mu uniki jeśli chodzi o pocałunki, przytulanie itp. Bo, gdy to robię, to on jest taki mało pewny siebie i bardziej się stara. Czy to nienormalne? (Tak powiedziała moja przyjaciółka) NIe wiem dziecko czy wiesz, ale twoja przyjaciółka już się z nim przespała. A ty się lepiej weź za naukę, bo do miłości jesteś jeszcze za dziecinna.

Gość Basienka 16
może oddaj mu się analnie?

Gość piotr260..
ja bym Cie juz dawno zostawil,seks to przyjemnosc,zalerzy tez od faceta jakie ma potrzeby,niektorym moze to odpowiadac,ale znacznej wiekszosc nie ,to zwykly egoizm ,nie wyobrazam sobie zebym byl z laska i walil konia,bzdury

Gość Skomplikoowana
Po tym moim opisie jesteś w stanie stwierdzić, że moja przyjaciółka już się z nim przespała?

Gość autorko jesteś po prostu
egoistką do tego pustą.

Gość Skomplikoowana
A osoba, która żąda seksu od drugiej, mimo że wie, że nie jest ona jeszcze gotowa, nie jest egoistą?

Gość ciekawe dlaczego autorka
ma być egoistką. czy dlatego że nie miała drużyny piłkarskiej w łóżku? Widocznie się szanuje - w porównaniu do "przyjaciółki".

Gość piotr260..
nie rozumiem co to znaczy nie jestes gotowa????????nie podnieca Cie twoj facet???ile wogole masz lat a ile ma on??

Gość Skomplikoowana
Boję się, że za mało go znam, poza tym obawiam się, że gdy pójdę z nim do łóżka, to potem już nie będzie tak fajnie jak jest teraz: że nie będzie mu już tak bardzo na mnie zależało. A podniecać mnie podnieca, ale chyba to nie jest takie ogromne pożądanie do niego, by pójść z nim do łóżka.

Gość Skomplikoowana
A lat ja mam 21, a on 23.

Gość piotr260..
seks naprawde jest fajny uwierz mi,napewno Ci sie spodoba :) ,jesli go kochasz a on Ciebie to wystarczy,on nie nalega??????,chyba ze tez bedzie to jego pierwszy raz

Gość Skomplikoowana
Nie, to nie będzie jego pierwszy raz i nalegał kilka razy, ale prosiłam go o czekanie.

Gość Julekwnerwiony
Jestes aseksualna albo lesbijka, daj spokoj temu facetowi tylko marnuje swoj czas.

Gość piotr260..
uwierz mi to nie bedzie twoj ostatni facet,moze sie myle ale takie jest zycie,on dlugo nie bedzie czekal,bo dla kolesia to nie jest normalne,jestescie mlodzi bzykajcie sie,to wzmocni wasz zwiazek,napewno Ci sie spodoba