Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobicccc

mój przyjaciel ma dziewczynę. dziala na dwa fronty ?

Polecane posty

Gość niewiemcorobicccc

Mam problem. Otóż mój przyjaciel, który jest moim byłym chłopakiem, ma dziewczynę. Jest z nią trochę ponad pół roku. Od czasu, gdy z nią jest w ogóle się nie widywaliśmy. Miałam z nim tylko kontakt internetowy i telefoniczny. Ostatnio proponował mi spotkania. Widywaliśmy się. To były tak jakby spotkania koleżenskie, gadaliśmy generalnie. Wczoraj byłam u niego. Oglądaliśmy film. Mi ręce bardzo zmarzły i zaczął mi je ogrzewać. Leżąc na kanapie od tamtej pory trzymaliśmy się za ręce. Nic więcej nie było. Dzisiaj był u swojej dziewczyny. Ostatnio w ogóle im się nie układało. Mówił, że już mu nie zależy. Jak mu powiedziałam, że ktoś z nich bedzie musiał podjąc jaką decyzję to on, że tego piewrszy nie zrobi. Dziś po tym spotkaniu jego z dziewczyną powiedział, że jest lepiej, bo związek mu trochę odżył .. Zapytał się kiedy my się widzimy. Umówiliśmy się na środę. Nie wiem, co mam myśleć. Odkochałam się w nim jakoś w listopadzie-grudniu 2010. Nawet teraz na piewrszych spotkaniach patrzyłam na niego jak na kolegę .. Ale coś czuję, że znowu się zakochuję. Jednak nie chcę robić pierwszego kroku, np jeśli chodzi o pocałunek. Dziwna jest dla mne ta sytuacja. Nie wiem jak ja mam się zachowywać. Do tej pory ciągle powtarzałam że się tylko kolegujemy i nic więcej. Nie chcę wyjść na taką, co odbija chłopaka. Ktoś może mi poradzi, co mam zrobić ?

Gość na jakie 2 fronty
Twój przyjaciel ma prawo mieć dziewczynę a Tobie nic do tego... Chyba, że pod pojęciem przyjaciel kryje się kochanek, ale czy kochanek musi być przyjacielem?

Gość kobieto,puchu marny
co rozumiesz pod pojęciem przyjaciel? Jakoś Ci się przyjaźnie z kochankowaniem mieszają. Ot, dzieciaki wyczytały gdzieś słowo "przyjaźń", ale znaczenia tego wyrazu nie znają...

Gość niewiemcorobicccc
ale my seksu nie uprawiamy

Gość niewiemcorobicccc
i nasz "związek" trwał bardzo krótko. nie wiem czy to nawet da się związkiem nazwać

Gość niewiemcorobicccc
ktoś coś poradzi ?

Gość niewiemcorobicccc
w srode planuje dac mu swojej dupci albo chociaz pobawic sie jego kutaskiem, powiedziec potem o tym jego dziewczynie, co myslicie?