Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sambaaaaaaaa.

Pomóżcie nakarmić na zimę bezdomne zwierzęta.

Polecane posty

Gość Sambaaaaaaaa.

Możemy wygrać dużą ilość karmy dla podopiecznych prywatnego przytuliska dla bezdomnych zwierząt pod Radzyminem. Przytulisko Znajdki zostało wybrane we wrześniu jako oficjalny kandydat dwóch for: dogomania oraz miau i staje do walki w konkursie. Jednak nie będzie łatwo wygrać, każdy pojedynczy głos może zdecydować... Znajdkom baaardzo jest potrzebna ta pomoc! Straciły dom, a w pożarze magazynu wszystko co miało pomóc stworzyć nową przystań, nie mają już nic..... Dziękujemy wszystkim, którzy poświęcą chwilę, aby oddać głos. Wydarzenie na FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=236207759760746 To p.Jola i niektóre jej zwierzęta: http://img831.imageshack.us/img831/4218/ulotka1j.jpg Instrukcja głosowania: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2011 (jeśli nie możesz znaleźć, jest tu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172 ) 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Prywatne przytulisko Znajdki koło Radzymina i klikasz pod ankietą „wyślij. To kilka minut zaledwie, w imieniu przytuliska proszę o głos. Z jednego komputera/IP można oddać tylko jeden głos.

Gość ptasiek nastroszony
wybierajcie tylko tych politykow , którzy zagwarantują podgrzewane chodniki w zimę dla spacerujących po nich pieskach, moglyby byc rownież podgrzewane skwery te na ktorych najczęsciej pieski robią kupke. apelujmy o to do Partii politycznych

Gość anty-łańcuch
ptasiek ile razy będziesz to patafianie powtarzał?

Gość ptasiek nastroszony
az do skutku a co to złe jest?

Gość Sambaaaaaaaa.
Nastroszony, podgrzewane chodniki zostawimy dla Ciebie, żeby Ci stopy nie zmarzły, bo to szkodliwe ;)

"wybierajcie tylko tych politykow , którzy zagwarantują podgrzewane chodniki w zimę dla spacerujących po nich pieskach, moglyby byc rownież podgrzewane skwery te na ktorych najczęsciej pieski robią kupke. apelujmy o to do Partii politycznych" Hehehe :-D Dobre!

Gość Na tych torach ja i Ty
Wole dokarmic dzieci z domu dziecka. A te psy w schroniskach nalezaloby uspic. Martontrawienie kasy

Gość polllszszszs
uśpij domy dziecka bo szkoda kasy skoro taka mądra jesteś szmato

Gość Nienawidze swojej tesciowej!!!
Ja tez jestesm za tym aby niestety uspic te zwierzeta. One sie tam tylko mecza bo i tak zdechna :( Zwierzat jest niestety za duzo, nikt tego nie kontroluje! A juz porownywanie ich do ludzi to jakis debilizm :-O

Gość Sambaaaaaaaa.
"Na tych torach ja i Ty" A dokarmiasz? Bo jeśli tak, to chwała Ci za to. A my psów usypiać nie będziemy, wolimy szukać im domów, więc nie mów innym co powinni. Furgonetko, dziękujemy za głos! Każdy jest dla nas bardzo ważny :)

Gość dfghuji
obelgi zamiat argumetów? No tak niby czego spodziewać.Pomogłaś chociaż raz tym dzieciom ? żrobiłaś coś dla domów dziecka oprócz gardełkowania w necie? Wątpię......

Gość ptasiek nastroszony
ale te fundacje to oszustwa . im ich wiecej tym wiecej glodnych wogole i dzieci i pieskow, chora rzeczywistosc , zabiedzic spoleczenstwo doprowadzic do tego by bylo glodne a potem zarobic na ich nieszczesciu jak i nieszczesciu zwierzatek. no raqz w roku nakarmic by wlasne sumienie polechtac i uspokoic. w 90 latach fundacja animasl zajebala kase i doprowadzila do bankructwa schronisko na paluchu w Warszawie.a jak sie wtedy mlynarska wdzieczyla jak ona te pieski kochala....

Pierwsza zostalam obrazona, doczytaj i sie doucz 🖐️ I tak, zajmuje sie dziecmi z domu dziecka.

Gość dfghuji
można jednocześnie pomagać dzieciom i zwierzetom .

Gość dfghuji
i wątpię zebyś im pomagała ,najlepiej udawać wielkodusznego a naprawdę nic nie robić

Gość ptasiek nastroszony
w sumie goje to zwierzeta wiec zadna roznica pomiedzy zasobem ludzkim a pieskami

Wole pomagac dzieciom bo to one a nie zwierzeta sa przyszloscia narodu 🖐️

Gość dfghuji
to sobie pomagaj chociaz wątpię żebyś to robiła al nie rzucaj się na ludzi którzy robią inaczej

Gość Kotek332
Wole zwierzęta, od nich mnie nic złego niespotka , w przeciwieństwie do ludzi , chodzacych gowien . Ludzi tez jest za dużo , pozatym ten kto nie szanuje zwierząt , to i ludzi nie uszanuje , proste jak jebanie

Gość Sambaaaaaaaa.
"Na tych torach ja i Ty", i uczysz te dzieci z domów dziecka, że zwierzęta bezdomne należy usypiać? Szalenie dobry z Ciebie pedagog, wrażliwość ogromna, gratuluję.

Gość Nzjeeeebana sytuacjaa
Zwierzeta w schorniskach nalezaloby uspic. Albo przerobic na smalec

Gość Strachyy
Najpierw uspimy zwierzęta, potem nieuleczalnie chorych , następnie starych , czarnych, zezowatych itd. Itp

Gość Sambaaaaaaaa.
Życzliwi mogą pomóc przez rozsyłanie wydarzenia na FB, link w pierwszym poście. Dziękujemy.

Gość Marynia--26
Sambaaaaaa, mój głos oddany :) Przy okazji postanowiłam ,że jutro sama im wyslę paczkę z karmą i innymi potrzebnymi rzeczami. Czy ty jestes jakoś związana z tym schroniskiem?

Gość Sambaaaaaaaa.
Jestem tylko dorywczym wolontariuszem, bardzo dziękuję.

Gość Marynia--26
To podpowiedz mi co najlepiej wysłać oprócz karmy? Zabawki czy jakieś kocyki? Mogą być używane, ale oczywiście w bdb stanie czy lepiej nowe?

Gość Sambaaaaaaaa.
Karma, zabawki mogą być także używane, jeśli kocyki to polarowe, bo polar nawet zimą w niskich temp. jest ciepły w dotyku i nadaje się do bud.

Gość Marynia--26
Dzięki :) Jutro albo we wtorek coś wyślę

Gość Sambaaaaaaaa.
To my dziękujemy.