Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty26

UWAGA!!! coś innego niż SEX!!! muzyka na imprezę :)

Polecane posty

Gość qwerty26

Hej! Szykuję fajną imprezkę urodzinową :) Macie ochotę to wpadajcie! :D Szukam miłej muzyczki do poskakania, coś lekkiego i przyjemnego :) najlepiej, co wszyscy znają! Mam już " let's twist again" i w takim miłym klimaciku szukam muzyki :) Macie propozycje? Buziaki i miłego dzionka!! :)

Gość qwerty26
impreza w OAZIE :P ja też słucham innej muzyki, ale nie chcę robić wieczorku w jednym klimacie, tylko tak, by każdy mógł się czuć swobodnie przy czym , co znane i lubiane :) YMCA - Swietne, od razu wesoło mi się zrobiło przy tym :)

Gość qwerty26
:) oaza na dln.śl. widzę że lubisz zielonookie dziewczyny..ja mam kasztanowe włosy i zielone oczy ;) ale przemalowuję je na brąz :P bo mi dokuczają ;) Skunksica, fajne muzyczki podrzucasz :) robię imprezę w klubie i chcę by wszyscy się dobrze bawili..oczywiście będzie dj, ale wymixuje starsze kawałki ;) ale mogą być też jakieś nowości

Dolny Śląsk to trochę daleko ;] ja tam bardziej niż na kolor włosów patrze na ich długość ;)

zazdroszcze Ci imprezy....dawno nie byłam an takiej organizowanej...też mam niedługo urodziny...ale nic nie robię. najbliższe party fajne to sylwester kurde powrzucam Ci pare hitów, tylko musze przeglądnąc moją muzykę, gdybym miała szybszego neta to mzoę dałoby sie to spakowac i wysłąc

Gość qwerty26
hehe, no ja mam prawie do pasa ;) niestety proste jak druty zbrojeniowe, a mi się zawsze loki marzyły :)

Gość qwerty26
la bouche - świetne :)

Gość qwerty26
ja ostatnio słyszałam fajnego mixa "piratów z karaibów" z czymś-tam - ale wybawiłam się przy tym rewelacyjnie :)