Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ligj4i5bj45i

Nasze najwieksze i najbolesniejsze wady-uwaga jedziemy

Polecane posty

Gość ligj4i5bj45i

:o

Gość imbryk pieczony
duża głowa

Gość sen nocy zimowejj
wygląd: wahania wagi, rzadkie włosy, prześwity charakter:zazdrośnica, zakompleksiona, boję się żyć :/

Gość ligj4i5bj45i
dawaj co masz:o no to zaczynam leniwa otyla glupia-IQ okolo 100 nie wiem czy nie mniej bo oszukiwalam chorowita-łapie wszystko co sie da:o az dziwne że zyje jeszcze depresyjna-codziennie mam ochote strzelić sobie w łeb znerwicowana-kazda mala sprawa do zalatwienia to dla mnie pokonanie gory lodowej boje sie ze skoncze jak iwona wieczorek jesli zaczne wychodzic i wracac pozno:o

Gość ligj4i5bj45i
acha o dziwo uwazam innych za glupszych od siebie co jest oczywiscie bzdura:o ironicznie sie smieje z ludzi chociaz moje zycie wyglada jak wegetacja jakby grubas 100 kilowy smial sie ze ktos wazy 110 kilo i jest tlusty:o

Gość ligj4i5bj45i
wiesz wiesz nox ja sama moge kilka twoich wad wymienic;p jako stala czytelniczka kafe

Charakter - jestem złośliwa i wredna, obgaduje i uwielbiam słuchać plotek ( sama bardzo rzadko puszczam jakieś w obieg, a prawie nigdy takich rzeczy mi powierzonych ) Wygląd - mam duży nos i jestem koścista

A ja jestem zajebisty:D Opanujcie się ludzie.....W paranoję się wpędzacie, Te wszystkie wady i kompleksy siedzą w głowie....

Gość psychologgg
stary już jestem, próchnieję i sie rozsypuję.

Gość sienkiewicz123
charakter: zazdrosc, wrednosc wyglad: niski karzełek, ogromna głowa, skosne oczy takiego wrednego uja n e zapomne do konca zycia

Gość sienkiewicz123
o korwa to mialo byc o sobie :( w kazdym razie jak ktos taki jest to powinien chociaz zmienic charrakterek

Gość ligj4i5bj45i
nie sadze;) jak tam twoj muminek?

świetnie, byl u mnie na obiedzie a potem zaprosil mnie do kawiarenki na pyszny deserek a potem spacer i przytulanie. lubie takie dni :)

kompleks wzrostu mam, jestem leniwa i to bardzo reszty nie uważam za wady bo potrzeba im lekkiej korekty :P