Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtgfdtrywrwrwrwrwr

Wkurza mnie laska z pracy mojego faceta

Polecane posty

Gość rtgfdtrywrwrwrwrwr

Co chwile meczy go zeby jej pomogl. A to cos zaniesc, przytrzymac, bo sobie nie poradzi. Sa to lekkie rzeczy...

Gość robssonn
odpierdol sie od niej, twoj facet moze pomagac komu chce, a ze w ramach wdziecznosci ona mu obciagnie na zapleczu, to tez nie twoj interes:classic_cool:

Gość rtgfdtrywrwrwrwrwr
no chyba go podrywa na niezdaena idiotke

wiesz co. ja w pracy mialam bardzo dobrego kolege duzo zartowalismy wygłupialismy sie jak tylko mogl to mi pomagal. ktos zyczliwy powiedzial o tym jego lasce i ta choc mnie znała z takim ryjem na mnie ze o mało sluchu nie straciłam. ze mam sie od niego odczepic i wg a to była zwykla pomoc z jego strony a z mojej przyjazn. moze on tez jej tylko naprawde pomaga ona go poprostu lubi. pamietaj zazdrosc moze duzo w zwiazku popsuc. dlatego podejdz do tego spokojnie, porozmawaij z nim moze jesli masz okazje to z nia i sprawdz jak bedzie

Gość rtgfdtrywrwrwrwrwr
To znaczy, on ma nowa prace od 3 miesiecy i powiedzial mi, ze ma juz dosc lasek z dzialu sprzedazy, a szczegolnie jednej, bo co chwila go odrywaja od pracy, by nosic lekkie rzeczy np. paczke 500szt papieru albo zeby stanac na krzesle i cos im powiesic

Gość do anastazja
Powiem tak.Gdy byłam sama do pomocy najmowałam fachowców,nie korzystałam z pomocy mężów czy partnerów innych kobiet.Jesteś sama,radź sobie tez sama.Bez komentarza Autorko masz rację.