Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klitka777

Dziewczyny czy jestescie szczesliwe,spelnione ,tryskacie energia?

Polecane posty

Gość klitka777

Brak mi pewnosci siebie Malo sie usmiecham W towarzystwie malo sie odzywam bo moje zycie nie jest kolorowe to co mam opowiadac Nie czuje sie szczesliwa w zwiazku dlaczego nie wiem Znudzil mi sie sex Nie mam pracy Niedawno skonczylam studia i nie moge znalesc pracy w moim zawodzie Zyc mi sie nie chce Zdalam sobie sprawe jaka jestem nieszczesliwa gdy na imprezie widzialam laske ktora tryskala energia usmiechnieta caly czas dziewczyna 7 lat starsza ode mnie widac ze jest szczesliwa dlaczego ja tak nie potrafie nic mnie nie cieszy Czy tylko ja mam poczucie beznadziejnosci :(?

Gość Wszystkiego naaaaaaaaaj :)
Też skończyłam studia i nie mam pracy... Już jestem tym zmęczona... ahhh szkoda gadac...

Gość nieszczesliwa z braku milosci
Ostatnio tez czuje sie zmeczona zyciem, przytloczona, nieszczesliwa a kiedys ciagle tryskalam energia, usmiechem,kawalami rzucalam jak z rekawa, ale zdalam sobie sprawe z ulotnej przyjazni, ze mam ciapowatego faceta,ktorego to prowadze za raczke przez zycie a ja chcialabym w nim widziec ostoje, owszem wspiera mnie we wszystkim, ale to nie to, co bym chciala,przed nim rozstalam sie z moja wielka miloscia, ktorej nikt nie zastapi,wiec wiadomo co czuje, ze .......szczescie przeszlo obok mnie w zyciu :( Do tego wredne kolezanki w pracy,sami donosiciele, nadgodziny itd....zwalniam sie stamtad, rodzina daleko,ale i tak kazdy zyje dla siebie echhh Uswiadomienie sobie tego wszystkiego zwalilo mnie z nog, najgorsza rzecz jaka mogla mi sie przydazyc, zdalam sobie sprawe jak wiele brakuje mi w zyciu do szczescie :(

Gość smutnamegi
Taaa ja to ostatnio tryskam energią jak jasna cholera:(

Kaazdego dnia jak wstaje , wrecz wmawiam sobie ze dzis bedzie dobry dzien .. od jakiegos czasu to dziala Tak jestem szczesliwa lecz nie do konca , w pelni bede szczesliwa jak za 2 tyg zobacze swoja caaalaa kochana rodzinke;)

Gość to wszytskoe
przez ten brak słonca..teraz jeszcze bedzie jesien to juz kompletnie 0 energii

Gość WELSH BITCH
do psychologa nie lepiej niz pytac sie obcych ludzi ktorzy maja Cie .. w d:)upce ???