Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może nie jestem normalny

Zakochałem się w młodszej o 30 lat kobiecie. Rozterka życia

Polecane posty

Witam Drogie Panie. Tytułem wstępu. Swoje lata już mam, młodość za mną, 50 stuknęła mi jakiś czas temu, prowadzę ustabilizowane życie rodzinne, typu starsza już żona, dorosłe dzieciaki i pocieszne wnuki. Zadowolony z życia byłem, żonę zdarzyło mi się czasem zdradzić, ot takie epizody. Spokój zakłociła mi Ona. Piękna dziewczyna, nie idealna, ale delikatna i dość inteligentna jak na swoje 24 lata, po prostu ideał. Studentka. Początkowo była obojętna wobec mnie, traktowała jak starszego pana. Najpiękniejszym wydarzeniem mojego życia były nie narodziny dzieci czy własny ślub, ale chwila, gdy ten Anioł zgodził się na to, bym ją popieścił. Wiem, że była pijana bo cały wieczór raczyliśmy się winem tudzież innymi napojami alkoholowymi, ale mimo wszystko byłem najszczęśliwszym mężczyzną na globie. I tak się to zaczęło, każda noc spędzona razem, ona uśmiechająca się i kokietująca mnie w pracy. Nie była wyzywająca jak współczesne młode kobiety, ale miała coś z Lolity jak ktoś z wie o co chodzi;) Wyjechała... studia niebawem. Rozmowy z nią to jedyna nadzieja na kontakt a jak słyszę ten dziecinny nieco głosik to wariuję. Czy ja zwariowałem na stare lata? Dobrze, że pracuję poza domem bo udawać już nie umiem. Boże, zwróć mi spokój umysłu, ona moją nie będzie... Przepraszam, musiałem się wygadać. Możecie poużywać sobie teraz, zasługuję na to bo podnieca mnie wszystko związane z nią - jej cierpki nieco smak, zapach, loki... umarłem za życia.

ale przy moim koledze z wilgotnym odbytem ona jest dla mnie nikim.... nie ma to jak poruchac sie ze Zdzichem w czoko, wtedy czuje ze zyje

Gość a o smak czego chodzi?
:D

Gość orator
czego oczekujesz od osób wchodzących na forum porady, co masz zrobić czy poprostu chciales sie wygadać??

o smak jej brudu miedzy brudnym palcamu u stop jak boso wdepnie w krowie gowno, mmm miodzio

podszyw, chodzi oczywiście o smak sromu

właściwie wylania mi przysłowiowego kubła zimnej wody na głowę żeby wrócił mi rozum... bo pewnych marzeń w moim wieku nie można już mieć

ech te dzieciaki. Myślałem, że to forum kobiece a nie dla juniorów;)

w sumie to oczekuje tez ze ktos tu wyrazi chec zesrania mi sie na klate, szczerze na to licze

Gość pani co ci powie
pedofil

Więc pierwsza zimną wodą leję ja: Facet zejdź na ziemię! Laska pobawi się i odejdzie, a Ty na starość zostaniesz bez nikogo.

Gość Facet ocknij się
To obrzydliwe 50 i 20 kilka, mój dziadek tyle ma heh Sypiasz z nią czy marzysz o tym ? Jeżeli marzysz, to ja tez marzę o seksie z 28-letnim blondynie o niebieskich oczach, zamieszkującym Francję. Najlepiej architekt. To tylko chore wyobrażenia. Zejdź na ziemię i jedz kiełbasę.

Gość orator
heheh a może jestes panem po 50 ktory spelnil sie zyciowo: ma prace, dom, dorosle dzieci i nie masz dalszych perspektyw rozwoju i to cie przeraza a tu jest mloda panna i prosze mile spotkanie niczym powrot do lat 15 i mylisz ze jest jeszcze szansa na COŚ w zyciu

Gość orator
powiedz a co ty myślisz o swojej żonie??

Egoisto może daj żonie możliwość wyboru? Przecież napisałeś, że i tak znów wywiniesz jej taki numer, więc może ona niech zdecyduje czy tak chce żyć.

Gość orator
skoro ona wyjechala to pewnie znajdzie sobie kogos i itak nic z tego nie bedzie wiec czy zapomnisz czy nie to i tak powrotu nie ma a nie przejmuj sie poprostu rajcuje cie to ze to jest cos nowego tajemniczego a to są bardzo żarliwe, ale krotkotrwale uczucia

Gość moze nie jestem normalny
w sumie najbardziej to podobaja mi sie panowie typu bears

Gość mia mia mua mua
a dlaczego ty nie wygladasz jak 20latek????? stary glupi cepie???

Gość moze nie jestem normalny
ja? jestem przystojny i dowcipny niczym karol strazburger a pruję moim poldkiem dwudziestoletnim nie gorzej jak jaki 20 latek