Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaooooooooeeeeeeeeuuuuuuu

czy ktoraz z Was miala tak, ze..

Polecane posty

Gość aaaaaaaooooooooeeeeeeeeuuuuuuu

jak zaszla w ciaze, chodzi mi o pierwsza miesiaczke w ciazy, której nie dostalyscie:) to mialyscie zawsze objawy wskazujace na to, ze moze byc to ciaza, np bol piersi, bol brzucha itd? Bo okres mi sie spoznia juz 5 dni, ale nie mam zadnych absolutnie objawow, tzn nie bola mnie piersi, nie boli mnie brzuch... nie chce jeszcze robic testu ciazowego, bo tak raz, dwa razy w roku mam, ze okres mi sie spoznia o kilka dni, ale ciekawa jestem czy w ogole jest jakas szansa, ze jestem w ciazy skoro nie mam objawow.?

Gość no taka opcja
u mnie dwie ciąże i dwa razy brak objawów -za wyjątkiem spóźniającego się okresu. A tak zero.

Masz szanse, a dlaczego by nie? Brak objawów to żaden wyznacznik ciąży lub jej braku. Ja akurat robiłam test w dniu okresu i w tym dniu oraz następnym miałam tak silny ból brzucha, że masakra :O Gdybym dostała okres, to byłabym pewna, że miałam silne bóle przedokresowe. Piersi mnie jakby paliły i mrowiły.

Gość TAK JAK SLOWNIK
u mnie pierwszym objawem było totalne wkurwienie na świat + brak okresu :D przez pierwsze 2 miesiące lepiej się było do mnie nie zbliżać ;)

Gość anastazj8710
ja objawy zaczelam miec w 3 miesiacu ciazy czyli mdlosci, bole itd. a test zrobilam jak mi sie okres tydzien spoznial :) nie musisz miec odrazu objawow.

Gość anastazj8710
TAK JAK SŁOWNIK a nerwy to ja tez mialam ale jakos tego do ciazy nie przypisywałam :)

Gość aaaaaoooouuuuuuuueeeeeeeee
??moez jeszcze ktos?

Gość igawyyrwalazebaa
mnie bolaly piersi i nie mialam zupelnie apetytu

Gość D.BillI
ja tak miałam z pierwszym dzieckiem i tak ja ty - miesiaczki regularne co do dnia, oprocz dwoch w roku - na sezon letni mi sie okres wydłużał, a na zimowy znowu skracał...ale ja nie miałam wątpliwosci, bo to był środek zimy;) i jeszcze w sumie ze dwa mies.nie miałam żadnych objawów

Gość jsdlc fhmv
Identyczne objawy jak na okres.nawet chodziłam do łazienki sprawdzać bo czułam, że lada moment dostanę ;) Ale na szczęście nie dostałam :D