Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w_dolku

moja ciocia zneca sie nade mna psychicznie

Polecane posty

Gość w_dolku

mam nagranie naszej rozmowy, nie calj tylko koncowke bo dopiero wtedy sobie pomyslalam zeby to nagrac Musze u niej mieszkac bo nie mam gdzie teraz ,dalam jej za to kase a ona mnie poniza ,gada na mnie paskudne rzeczy nawet do sasiadek zeby sie wyzyc bo ma problemy .Jedna z jej kolezanek powiedziala mi ze ciocia ma nerwice i depresje dlatego tak gada Mam dosc tej wrednej francy Jak zobaczyla ze nagrywam to zamknela jape

Gość w_dolku
a wredota jest uwazana za anielice i sama tez tak o sobie mysli bo pojdzie do innych moich wrednych ciotek ktore wogole mnie nie znaja i nagada im o mnie wyolbrzymionych rzeczy i one jej przytakna i ja pocieszaja Mam dosc ,co robic???

Gość w_dolku
ta jedza caly czas mnie obgadywala po calej rodzinie ,co mam zrobic zeby ich uswiadomic jaka ona jest i jaka jest prawda?

Gość w_dolku
Boje sie wracac do domu a moja ciotka na pewno poszla juz do jakiejs z ciotek i siewyzyla Co robic pomozcie

Gość heiuluedjosl3
Jeśli to nie provo to... porozmawiaj z ciocią (szczerze) Może to coś pomoże ;))

Gość w_dolku
Wszystkie nieporozumienia za nami . Pisalam pod wplywem emocji a byly bardzo silne. Moja ciocia to schorowana kobieta, nie moge miec do niej zalu Ona bardzo malo rozumie.Nie jest ulomna itd. tylko slaba psychicznie. i bardzo wrazliwa .