Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pammyx33

Dyrektore pytanie odnośnie Twoich szpilek

Polecane posty

Gość pammyx33

chodzisz w takich wielkich szpilkach na codzień? we wszytskie pory roku? nie bolą cie nogi? czy juz poprostu sie przyzwyczaiłas? nie masz przez to bólu nog? miałaś kiedyś sytuacje ze sie wywaiłas :D ? sorki że tak wypytuje ;) pozdrawiam, Pamela :)

no buty mega jak sobie radzisz chodzac po miescie po tych krzywych chodnikach albo kostce?

90% jeżdżę samochodem :classic_cool: niestety mam dość niskie zawieszenie :O bo sportowe - i czasem mi się nie da gdzieś wjechać chyba zmienię na coś terenowego 🖐️

a jeszcze spytam krecisz włosy czy masz takie naturalne? bo moje druty nie chca się krecic ani troche :(

nogi w takich szpilach wygladaja wrecz przerazajaco, nienaturalnie wygiete... duzo lepiej wygladaja fajne, niskie buty. nigdy sie nie przekonam do szpil :o ohyda

Szopenowa Kurfa, a gdzie frędzle? Dzisiaj tylko firanka? ja to już nie wiem kuźwa... w samochodzie źle, w okularatach źle w spodniach źle w szpilkach źle... CO PO NAGU MAM WYSTĘPOWAĆ???? Nosz jasnyyyy kurek :classic_cool: 🖐️

Aniołek w kropki hehehe stuk stuk stuk stuk pewnie mucha o trzech nogach podpierająca sie drewnianą laską ejńdżel - coś mi tutaj jesteś bardziej złośliwa niż zwykle :classic_cool: ;) 🖐️ ps zupa była ZA SŁONA? :classic_cool:

nadinn a jeszcze spytam krecisz włosy czy masz takie naturalne? bo moje druty nie chca się krecic ani troche się kręci się prostuje się modeluje - zawsze trzeba coś z nimi robić :D 🖐️ standard - na łyso się nie mogę ogolić - szined o konnor to nie mój klimat ;) ChOCiaZ - możę kiedyś

Nox Anielica nogi w takich szpilach wygladaja wrecz przerazajaco, nienaturalnie wygiete... duzo lepiej wygladaja fajne, niskie buty. nigdy sie nie przekonam do szpil ohyda dla mnie możesz nawet do ołtarza śmigać w glanach :classic_cool: białe sobie strzelisz i przeszusujesz przez kościół niczym Katarina Witt z pirłetem na zakończenie 🖐️

Estera Goldbaum No tak , jak sie ma niskie zawieszenie to chodzenie w szpilkach staje sie koniecznością . w samochodzie...... 😴 moje własne raczej należy do wysokich :classic_cool: 🖐️

glany zakladam na dluzsze spacery i koncerty, czasem na miasto. ale nosze tez inne buty :) z reguly cos retro, albo koronka. do takiej sukienki zalozylabym takie http://c.wrzuta.pl/wi6967/d333a4aa001ffd7a4c34a4c4/balerinki_czarne_02 lub http://www.vicesbuty.pl/layouts/boxes/gallery/img/1314132707-16.jpg ale szpile sa ohydne, nie wiem czemu ale mnie odpychaja

gimbusówki - zwłaszcza z czarnej koronki - zostawiam nieco innej grupie ;) nie mam zamiaru się upodabniać do 12latek 🖐️

Estera Goldbaum ależ Ty dyrektore masz kiepski gust ..taka sukiencyna , z firanki ....wyglądasz jak Zosia z Pana Tadeusza pierwsze słyszę żeby Zosia miała kiepski gust....chyba nie czytałaś w ogóle PT a usiłujesz błysnąć wiedzą :D jak 90% kafe - gada o rzeczach o których nie ma pojęcia ;) wracaj do szkoły zanim poziom Twojej wiedzy zrujnuje CI życie :classic_cool: 🖐️