Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdsddsas

kto oglądał Kaczyńskiego w TVN24?

Polecane posty

Gość asdsddsas

Jaruś wypadł nawet dość pozytywnie

Gość r5442532r532
Jarkacz zawsze wypada pozytywnie, wbrew mediom. :)

Gość asdsddsas
i mówię to jako wyborca PO, sporo traci na tym że nie daje szansy poznać się wyborca nie słuchającym radia Maryja

Gość ekshilibrium
wyborcom* 🖐️

Gość Caroline W.
Jarek fajny jest

Gość Czyński
Jak bzyknie Alika to ma humor, skubany.

Gość hahaha przed wyborami
prezydenckimi też walnął mowę do braci moskali i wypadł świetnie. Niektórzy nawet w to uwierzyli :)

Gość AaliyahDanaHaughton
jak widze jego mlaskajaca gebe to rzygac mi sie chce

Gość KORALOWA RAFA
tzreba miec rozum zeby Tuska zrozumiec,Kaczynskiego patalogia rozumie:D

"zreba miec rozum zeby Tuska zrozumiec,Kaczynskiego patalogia rozumie " Haha :D Ok, trzeba przypisać do tego jakąś ideologię... No i co tam zrozumiałaś u tego Tuska? :classic_cool: Podziel się :D

Gość KORALOWA RAFA
no ten, chce zeby wszystkim zylo sie lepiej :classic_cool:

Gość pomijając fakt
dla mnie ani jeden ani drugi,Jarek to despota i tyran...chyba zagłosuje na Partie Palikota..

Gość hahaha przed wyborami
chyba ani razu nie wystąpił nikt, kto by musiał tłumaczyć co Tusk miał na myśli mówiąc to czy tamto. Prezesa wciąż ktoś tłumaczy, że to był albo skrót myślowy, albo że chciał przez to powiedzieć zupełnie coś innego niż usłyszeliśmy :)

Gość KORALOWA RAFA
niestety patalogiczne podszywy dzialaja na forum, niech im bedzie.Widzisz szopenowa to mialam na mysli patalogia rozumie kaczynskiego :D

Gość KORALOWA RAFA
pomijając fakt przeciez palikot to idiota i oszolom, ktory poprzez gloszenie swoich lewicowych haselek, z ktory zapewnie by sie nie wywiazal, imponuje gimnazjalistom, pedalom i innemu scierwu z antify 🖐️ hahaha przed wyborami tuska nikt nie musi tlumaczyc, bo wszystko to co mowi jest schematyczne i z gory przygotowane 🖐️. Gdy ktos mu zada pytanie na ktore nie zna odpowiedzi to ucieka jak szczur albo je ignoruje 🖐️

Gość karola.0987.
Oglądałam. Zgadzam się - wypadł O.K To jest w ogóle mądry inteligentny facet z którego media na siłę starają się zrobić skończonego imbecyla. Owszem, ma wpadki ale ogólnie bardzo dobrze go oceniam. Co najważniejsze kocha Polskę, chce dobrze dla nas, ma wartości, ma zasady, szanuję matke rodzinę. Wszystko co robi robi dla kraju nie dla pieniędzy. Nie sprzeda nas za parę groszy od Unii.

Gość karola.0987.
Dziś w TVN była też aktorka Anna Chodakowska. Prowadzący nawet z niej kpił i starał się zrobić nienormalną z kobiety. Jak to wszystko obserwuje to nie mogę uwierzyć jakie to jest GÓ... to całe TVN i obecna banda rządzących. DNO. Po prostu skończone dno które śmieje się nam w twarz. A Wałęsa ze swoim synem (PO) stara się z Kaczyńskiego zrobić jakiegoś świra ! I pomyśleć, że mój ojciec kiedy żył głosował na Wałęse :( Przewraca się chyba teraz w grobie :( ale cóż, każdy błądzi .. Ja też głosowałam na PO :( czego żałuję.