Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość precz z prawiczkami!!!

Jeśli facet jest prawiczek w wieku 20lat i więcej , to coś z nim jest nie tak!!

Polecane posty

No chyba ,że jest mega religijny ,ale nie wiem czy któras by takiego chciala, traktowalby was przedmiotowo jak inkubator do rozrodu i gotowania. Moj kuzyn ma 23 lata, nigdy nie miał dziewczyny i jest dziwakiem , nie dziwie sie ze zadna go nie chciala , jego swiatopoglad ehh to samo co na kafe Jesli faceta do 20-21 roku zycia zadna nie chciala to znaczy ze - jest paskudny - ma niepokolei w glowie - ma setki kompleksów wiec musi miec dziewice , trudno mowic o ciekawym seksie z kims takim ,zawsze bedzie mial opory zeby zrobic cos szalonego

Gość albo ma zasady i nie chce szma
ty zadnej. ale tego to juz nie napiszesz, plytko dziewczynko:D

Zasady ma.... oj tak :) Pisze o tych zasadach na kafeterii ? Ze nigdy nie trzymal dziewczyny za reke, nigdy nie calowal? Nie broń tych ułomnych ludzików , bez pracy , bez wyglądy , bez wykształcenia, bez pieniędzy , bez zadnych zainteresowań ( poza PISem i komputerem) :O żenua :O

Gość albo ma zasady i nie chce szma
masz jakies zle doswiadczenia i klapki na oczach. wciskasz sobie jakies durnoty i widac, ze podajesz KONKRETNE cechy. nie mozesz sobie znalezc faceta? po cholere ten temat zakladasz w ogole? ktos cie olal? albo ktos nie mial doswiadczenia w lozku i teraz sie rzucasz na kafeterii?:D ochlon troche, histeryczko.

Gość ale ona troche ma racji
Jako prawiczek potwierdzam ten ''opis''. Mam dwóch kumpli ,podobnych do mnie , też nigdy dziewczyny nie mieli i już mieć na pewno nie będziemy. Nawet jeśli ktoś fajny ma ''zasady'' to dziewczyny na niego lecą ,chodza za nim ,seksu może nie uprawiać. Za mną nigdy żadna nie ''leciała''. Byłem tylko kolegą od pożyczania zeszytów :/ Moi kumple podobnie ,zawsze pod ścianą. Wyzywam kobiety na forach od dziwek bo żadna się mną nie interesuje ,taka prawda :/

Gość nie o to chodzi w ogole stary
"ale ona troche ma racji Jako prawiczek potwierdzam ten ''opis''. Mam dwóch kumpli ,podobnych do mnie , też nigdy dziewczyny nie mieli i już mieć na pewno nie będziemy. Nawet jeśli ktoś fajny ma ''zasady'' to dziewczyny na niego lecą ,chodza za nim ,seksu może nie uprawiać. Za mną nigdy żadna nie ''leciała''. Byłem tylko kolegą od pożyczania zeszytów :/ Moi kumple podobnie ,zawsze pod ścianą. Wyzywam kobiety na forach od dziwek bo żadna się mną nie interesuje ,taka prawda :/ " nie rozumiesz, co to znaczy miec zasady. powaznie. i daruj sobie mlode idiotki do 25 roku zycia. pozniej sie doipiero takim w glowkach zaczyna ukladac, ale dla nich jest za pozno wtedy na normalne zycie.

ja musze wyzywać , jestem sfrustrowany :( chyba niedługo pójdę do dziwki , nie mogę wytrzymać :(

Gość nie o to chodzi w ogole stary
no to juz wiesz, gdzie jest problem - w tobie. i tyle. i co z tego, ze nie ruchales jeszcze? swiat sie nie zawali.

mam czekać do 30stki albo dluzej aż jakaś łaskawie się mną zainteresują bo znudzą się jej imprezy i wesole życie? :O Takie panny są już po przejściach ,wyruchane na miliony sposobów ,z dzieckiem/albo dwoma

Jak to co z tego ? Nie chodzi nawet o seks. Nie byłem nigdy na randce, nie miałem jakiejś paczki znajomych . Tyle lat mnie ominęlo i już nigdy nie wróci.

Gość bjjbjbjbjjj
Ale chyba lepiej poczekać i miec fajną dziewczyne nawet po 30 stce niz zyc jak oni ? Bzykacze od jednej do drugiej ?

bjjbjbjbjjj - Ty nic nie rozumiesz :O

Ale ja was nie rozumiem. Zamiast wziąć życie w garść i zrobić coś ze sobą to siedzą na kafel i piszą sami o sobie że są zerami, gównem, i sa nic nie warci... Porażka Panowie, życie to nie bajka, jak będziesz siedział przed kompem w domu to na pewno nie przyjdzie do Ciebie Cameron Diaz. Nie masz urody? Trudno, ja tez nie grzeszę pięknością. Jest dużo inteligentnych lasek, często bardzo ładnych dla których to nie jest na pierwszym planie, ale na pewno nie będzie tez użalanie sie nad soba jaki to ja biedny i nieszczęśliwy nieudacznik. Trochę pewności siebie i ruszać w świat. Powodzonka, pozdrawiam :)

Starałem sie byc pewny siebie i gowno z tego mam. Byłem na kilku ''spotkaniach'' z roznych portali randkowych i porazka , mimo ze z gęby paskudny nie jestem ,spotkaly sie ze mną ,ale potem ... nie bylem w ich typie albo w ogole sie nie odzywały. W realu to samo , w szkole zerowe powodzenie, byłem chodzącym bankomatem ,który zawsze pozyczyl 2zł albo dał spisać prace domową. Na uczelni jestem niewidzialny, próbowalem z dwiema ,ale zawsze jestem tylko ''kolegą'' ,kims z kim mozna pogadac na przerwie o zajęciach , spoznionych pociągu czy zepsutym telefonie.

a to że nie ma o czym z Toba gadać to chyba nie nasza wina tylko Twoja no nie? Znajdź sobie cokolwiek o czym możesz dużo gadać a nie będzie to nudzące. Nie ta to inna, nie 5 to 12 po co sie załamywać :/ empatyczny do kwadratu- domyślam sie, ale raczej jestem miłym człowiekiem i czasem jak nie jestem pewny z kim pisze choć to przez neta trudne to staram się raczej pomóc, niz napisać "dobrze Ci tak niedorobiony 30-sto letni prawiku" to nie w moim stylu.

Jestem nudziarzem a tego się nie zmieni :O

To nadal się użalaj nad sobą i siedź przed kompem, dobry wybór! :) Ja lecę już bo jeszcze wakacje mam z dziewczyna bo po weekendzie dopiero idziemy na uczelnie, więc wpadnę na małe co nie co :) Pozdro.

Zgadzam się z tym, trzeba mieć po prostu tzw. jaja żeby mieć powodzenie. Męskość, energię, charyzmę, gadane. Reszta to sprawa drugorzędna. PBW co byś zrobił jakby zainteresowała się Tobą ładna dojrzała mężatka? Chciałbyś romansu?

"Ale mężatka - już nie koniecznie, może dlatego, że sam nie chciałbym, ze mnie moja ewentualna żona / dziewczyna z kimś zdradzała." To już problem zdradzanaego męża, a nie nasz. 🖐️ Jakoś inni faceci nie cierpią łącząc się z nami w bólu z powodu braku dziewczyny. 🖐️ Trzeba korzystać i tyle. 🖐️

Gość żżżżżż zż
Ale prawiki mają wyrzuty sumienia hahaha jakos inni rżną co sie rusza, nie waze czy mezatka czy wolna ,wazne zeby dobrze ssała i dupy dawała :D Zakichani romantycy :D

Gość a ja mam 31
i jakos zyje... sex jest niebezpieczny

"I później okazywało się, że dobrze zrobiłem. No i pozatym warto pamiętać, ze to co zrobić, może do Ciebie powrócić." Lepsze już to powracające coś i troche przyjemności, niż wegetacja. 🖐️

Gość prawiczuś ciotaa
lepiej wspominać i żalowac to co sie zrobilo niz pluc sobie w brode za to czego sie nie zrobilo :(