Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WAŻNY DZIEŃ PAMIĘTAJMY

DZIŚ DZIEŃ CHŁOPAKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

DZIEWCZYNY I KOBIETY PAMIĘTAJCIE ZŁOŻYĆ SWOIM MĘŻCZYZNOM ŻYCZENIA I PODARUJCIE IM TO CO MACIE NAJLEPSZEGO, BY CZULI SIĘ DOWARTOŚCIOWANI, BO JEŚLI TEGO NIE UCZYNICIE, NIE LICZCIE NA KWIATKI NA DZIEŃ 8 MARCA ORAZ NIE LICZCIE NA TO, ŻE BĘDZIECIE KOCHANE. DZIĘKUJĘ

nie zapomnijcie kopsnąć im szpary :classic_cool:

NO PRZECIEŻ NAPISAŁAM JUŻ TO PO CO ROZTARZASZ JAK JAKIŚ GŁUPI.

TO BYŁO DO PODSZYWA 01:51

Gość pomaranczlwy facet.
Kroliczku..... :( :( :( :( :( zrobisz mi loda z okazji dnia chlopaka..... Prosze i to szczerze :( :( :( :( :( :( :( :(

pomaranczlwy facet. życzę Ci z całego serduszka, żeby ŻADNA przez najbliższe 4 dekady nawet na niego nie spojrzała 👄

A ja tam mimo wszystko życzę facetom wszystkiego dobrego 🖐️ Żeby może wreszcie znalazły się jakieś desperatki co wezmą w obroty tych kafe prawiczków :classic_cool: 🖐️ 👄 Muaaaa 👄

Gość dgefa
a ja swojemu zl ozylam zyczenia i dalam rpezent tydzien temu :D i jeszcze jakis zdziwiony byl :D

Gość WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO CHLOPY
WIELU WYTRYSKÓW NA PRAWDZIWE BALONY I ŻEBY ŻADNA WAM NIE ŻAŁOWAŁA :)

Dzień Chłopaka, Dzień Chłopca święto obchodzone 30 września przez młodzież w Polsce, popularne wśród uczniów i studentów. Dziewczęta w tym dniu wręczają chłopcom drobne prezenty

Gdzie Ty się szlajasz dziecinko :classic_cool: Też się kładę właśnie... będziesz jutro ( dzisiaj później) na tlenie to się odezwij, opowiem Ci coś ciekawego :classic_cool:

Gość Królewicz Błękit
MałaBlondynka possiesz mi z okazji dnia Chłopaka?Nie daj się prosić dam Ci za to "cukielka"🌻

Królewicz Błękit MałaBlondynka possiesz mi z okazji dnia Chłopaka?Nie daj się prosić dam Ci za to "cukielka" Nawet za kilogram cukiełków bym Go nie szukała 🖐️

Gość aaasusss
tekścicie sobie widzę tu jak rasowe lesski.A poza tym to żal.was noł lajfy.:classic_cool: "jutro bądź na tlenie to ci coś ciekawego napisze"kurffa laska walnij sie pecynke i zacznij myśleć bo życie się nie składa z wycieczek kafeteria-tlen i z powrotem.

I właśnie w związku z tym że życie nie składa się wyłącznie z kafe-o2 mam coś ciekawego do opowiedzenia... pardomo muczos maczos że lubię personę z którą kontakt mam głównie on-line 🖐️ I jakże to miło und cudownie, że z jednego czy tam dwóch zdań na kafe potrafisz stwierdzić jakie mam lajf lub raczej noł lajf - zazdraszam parapsychologicznych zdolności :classic_cool: 🖐️ ))

Gość jennifer87piekna
obetnijmy chuje tym skurwysynkom