Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcxczzxczcx

Czy was też wkurzają pasożyty płaczące, że nie ma pracy

Polecane posty

Gość xcxczzxczcx

i żebrzące o zasiłki?

Gość tak powinno byc wszedzie
tak bardzo mnie wkurzja takie żule ,lesery

Gość sdffgggg
praca debile jest ale za marne grosze w dupe niech se to wsadza zlodzieje

Gość xcxczzxczcx
Na dodatek rozmnażają się jak króliki :O Nieodpowiedzialna, bezmózga patologia

Gość dibi dabi
ja nie mialam nigdy w Polsce zadnego zasilku ale uwazam ze pracy nie ma zbyt wiele

Gość xcxczzxczcx
" debile jest ale za marne grosze w d**e niech se to wsadza zlodzieje" Trzeba było się uczyć albo zdobyć kwalifikację a nie narzekać. Oczywiście chciałby jeden z drugim 5 kawałków wyciągać, ale za 1200 już nie ma komu pracować :O Co za kretyni...

Gość sdffgggg
posluchaj pracowalam 5 lat w biurze jezyk angielski komputer bylam specjalista za 1034 zł kazde uponianie o premie to mnie zbywali ze nie ma nie ma nie ma, a oni sami bujali sie po swiecie 5 razy do roku kurwa

Gość xcxczzxczcx
Widocznie mieli głowę na karku, w przeciwieństwie do Ciebie

Gość tak powinno byc wszedzie
sdffgggg to otworz firme i zatrudnij sobie ludzi a potem bujaj po swiecie w czym problem????

Gość g8idea
dokładnie. też mnie to wkurza niemożebnie ma się taką pracą - jakie kwalifikacje i umiejętności a jak się nie postarało w odpowiednim o to, to sorry... wkurwia mnie moja siostra przyrodnia, która albo siedzi na dupie na socjalu, albo zmywa na zmywaku w jakiejś gastronomii i WIECZNIE kurwa płacze, że nasze państwo jest takie okrutne, że ona ma tak źle przez państwo. Wszyscy są winni, że ma hujowy los - państwo, urzędnicy, policja, mops, sąsiedzi - tylko nie ona oczywiście :o do tego wpaja swoim dzieciom, że nie warto się uczyć bo w"tym kraju nawet po studiach nie ma dobrej pracy" dodam , ze ona sama nie skończyła liceum... tak. wkurwiaja mnie tacy nieudacznicy bardzo

Gość sdsgsgsgs
tak kochani mieli glowe na karku bo KRADLI

"ma się taką pracą - jakie kwalifikacje i umiejętności a jak się nie postarało w odpowiednim o to, to sorry..." co ty smieszny czlowieczku wiesz o zyciu...oby ci sie kiedys noga nie powinela i obys nie zaznala upokorzenia w kiepskiej pracy, kiepskiej placy i marnego zycia... Bo wtedy zmienialbys punkt widzenia bardzo szybko:O

Gość Aga.......26
Ale po co te nerwy? Twoja siostra przyrodnia skoro nie ma nawet liceum to faktycznie może mieć pretensje do samej siebie tylko, ale są ludzie po studiach którzy również mają problemy z pracą. Owszem są studia lepsze i gorsze. Człowiek z umysłem ścisłym jest dzisiaj wielce pożądany, ale nazywanie innych tłumanami? ludzie ogarnijcie się.

Gość xejfwx
Trzeba było się uczyć albo zdobyć kwalifikację a nie narzekać. Oczywiście chciałby jeden z drugim 5 kawałków wyciągać, ale za 1200 już nie ma komu pracować GDYBY W POLSCE ŻYLI SAMI WYKSZTAŁCENI , KTO ZA(PIERADALAŁ)BY NA TYCH DARMOZJADÓW?? A MINIMUM SOCJALNE?? KTO JEST ODPOWIEDZIALNY ZA NIESPRAWIEDLIWE ROZDZIELANIE BUDŻETU, ZA MATACTWA, KORUPCJE NIEMAL NA KAŻDYM SZCZEBLU, KTO?? TZW WYKSZTAŁCIUCHY!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość g8idea
"ma się taką pracą - jakie kwalifikacje i umiejętności a jak się nie postarało w odpowiednim o to, to sorry..." co ty smieszny czlowieczku wiesz o zyciu...oby ci sie kiedys noga nie powinela i obys nie zaznala upokorzenia w kiepskiej pracy, kiepskiej placy i marnego zycia... Bo wtedy zmienialbys punkt widzenia bardzo szybko" a nazywasz mnie smiesznym czlowieczkiem, bo? moja droga, nie wiem co to znaczy upokorzenie w pracy, ale nie dlatego, ze nigdy nie mialam kiepskiej, bo mialam kiepską pracę wiele razy - w każdej dawałam sobie radę, bo lubię pracować i umiem się znaleźć w kazdej pracy. ale nie moge sie nazwac niestety szczesciara zyciowa - rodzice nic mi nie dali, pracuje od 16roku zycia i wszystko co mam zawdzięczam tylko sobie - łacznie ze swoim wykształceniem. Jak przestałam widzieć dla siebie perspektywy nie mając studiów to poszłam na nie, fakt że późnoe ale poszłam w wieku 25 lat. 5,5 roku nie dojadałam, ciężko studiowałam dziennie i zapierdalałam weekendami, żeby jakoś przeżyć, więc wiem co to marnie żyć bez pieniędzy. Ale nie narzekałam na państwo jakoś wtedy. I nie wiem czym chciałabyś zmienić punkt widzenia? sama jestes śmieszna jeśli popierasz siedzenie na dupie i użalanie się nas swoją marną egzystencją.

Gość nie popieram ciaglego
siedzenia na zasilkach ale mowienie ze sytuacja w kraju jest dobra tez jest nie na miejscu.bo fakt jest taki ze jest zle. na zachodzie czlowiek pracujacy fizycznie spokojnie sie utrzyma a w polsce za te sama prace dostaje nedzne grosze aby tylko przezyc.

Gość Ja mam prace i nie placze, ale
wkurzaja mnie pociotkowie szefa ktorzy dostali prace po znajomosci, panny, ktore dostaly prace za dupe albo wyglad oraz wszystkie tepaki, lenie i gamonie, ktore mialy wiecej szczescia niz rozumu, niewiele potrafiac, bedac osobami malo kumatymi i kiepskimi pracownikami dostaly niezla prace i wciaz jeszcze ich stad nie wywalono, ktore to osoby twierdza, ze prace latwo dostac. A 1200 to ja place za mieszkanie miesiecznie, wiec nie rozumiem ludzi, ze nie chca za tyle pracowac

Gość olivia dunhammm
a ja rozumiem, bo co to jest 1200zl?? Jakies smieszne ochlapy:o

Gość Necronomicon
Jakiż trzeba mieć mózg wyprany żeby być dumnym z tego że jest się niewolnikiem i jeszcze mówić "lubię (na czyjąś dupę) pracować".

Gość Ja mam prace i nie placze, ale
Mialam napisac, ze rozumiem Bo gdybym za tyle pracowala nie mialabym co jesc A jak masz bardzo meczaca prace daleko od domu za 1200 to nie oplaca sie jej brac, bo sie w niej ugrzeznie, brak czasu i sil na szukanie nowej. Wiec trzeba poczekac i znalezc lepsza

Gość żona-swojego-mężą
odp na pytanie w temacie - TAK

Gość kokoszanelkaa
1200 ? Ja byłabym szczęśliwa zarabiając tyle. Zarabiam dokładnie 1060 zł netto, ale wyboru nie ma.

Gość Necronomicon
1200 ? Ja byłabym szczęśliwa zarabiając tyle. - jak mało człowiekowi do szczęscia potrzeba :)

Gość kokoszanelkaa
Wykształcenie możesz sobie wsadzić w kalosze w takiej dziurze jak moja. Pracuję w "ochronie", a i żeby tam dostac prace musiałam załatwić grupę niepełnosprawności. wykształcenie mam wyższe pedagogika.

Gość kokoszanelkaa
To może lepiej siedzieć w domu i narzekać, albo na kasie w delikatesach za 1000 zł ? Do najbliższego większego miasta mam 120 km. Łatwo mówić komuś kto mieszka w dużym mieście.