Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobaltowa mama

wędliny na allegro- czy ktoś próbował?

Polecane posty

Gość kobaltowa mama

W pazdzierniku spodziewam sie gosci, przyjezdza rodzinka ze Stanow. Zastanawiam sie nad tym zestawem- wiem ze Oni tesknia za prawdziwa wedlina jaka byla kiedys, a za granica to prozno szukac. Chcialabym zrobic im taka niespodzianke. Co o tym myslicie? ??Patrze na komentarze tego sprzedawcy i wszyscy raczej zadowoleni. :/ http://allegro.pl/wiejski-stol-zestaw-6kg-wedzonki-chleb-i1811864093.html

Gość księzyno rulezz
poolecam tego sprzedawce ma naprawde dobre mięsko :)

Gość purpura_to_moj_płaszcz
ale żałosna reklama...:o

Gość kkddddddddddd
nie kupuję wędlin na allegro ale komentarze ma pozytywne więc nie masz się czego obawiać skoro tylu ludzi kupuje ;)

Gość a co nigdzie nie ma
w okolicy sklepów ze swojskimi wędlinami że na allegro chcesz kupować? Bałabym się w jakich warunkach kurier dowiezie te wędliny.

Gość kkddddddddddd
no, że reklama to też swoją drogą :) ale ogólnie ja jestem przeciwniczką kupowania takich specjałów na allegro

Gość kobaltowa mama
sama nie wiem, jestem z warszawy- to moze ktos podpowie gdzie po takie wedliny sie udac? ? kompletnie zbaraniałam :/

Gość kobaltowa mama
chodzi o takie wiejskie, prawdziwe wedliny. moze na jakis bazar? Ktos cos podpowie?

Gość kobaltowa mama
Quis leget haec. kupowales u nich?? smaczne to?? bo za poledwice z podhala 56 zl za kg dac, to chyba troche drogo :/

Gość PanDOMU
wywiercic w 3latku otwór wiertarką i gotowe

Gość PanDOMU
plus jaderka 4-5latka ale zeby matka nie palila petow to dobre jest na cere i potencje bardzo dobre zamozni wiedza i stad tyle "zgonow" niemowlakow na swiecie nie ma jak to ,zwierzece jest brudne i zaraza ale to jest Cud,oni to wiedza, bozeszzz grupa bogaczty kochani szczesliwi ludzie

Gość jak bedzie mu w niej do twarzy
w kazdym wiekszym centrum handlowym, a nawet i w mniejscych, jest Kredens Krakowski

Gość kobaltowa mama
o tym kredensie rozmawialam z kolezanka, dawno dosc i wspominala ze smaczne wedliny maja i garmaz tez. dosc czesto kupowala u nich. ale teraz odradza, mowi ze zepsulo sie i smakuje calkiem inaczej niz wczesniej. Mowi mi, zebym jakies pieczone zrobila, to bedzie najpewniej. Ale pieczone to takie pospolite, dlatego zaczelam szukac w necie ... :/

Gość Czyński
zrób kiełbasę z teściowej

Gość kobaltowa mama
Tak, ale pieczone to kazdy Polak tam potrafi sobie zrobic, w taka wedzonka wiejska to juz nie do konca. Upieke tez cos pewnie (maz lubi pieczone), ale uparlam sie na te wiejskie wedliny i gdziekolwiek (nawet w tym befsztyku czy w kredensie)- kupic je chce i kupie :)

Gość to nie jest żadna reklama
ja często z różnych okazji kupuję wędliny na allegro, i ZAWSZE JESTEM Z NICH ZADOWOLONA. Tylko uwaga: one są bez polepszaczy, chemii i takie różne tam,więc smak mają naturalny, zwłaszcza szynki i wędzone polędwice, nie każdy takie naturalne smaki lubi, przyzwyczailiśmy się do zalewu chemii w żywności, benzoesanu sodu itd... przepyszne są wędzone piersi z kaczki - polecam!:-)