Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobny

wiem,że to nie miejsce,ale.....

Polecane posty

Gość podobny

czy istnieją jeszcze wolne i ciekawe kobiety które chciałyby założyć poważny związek ? Bo to co spotkałem do tej pory to woła o pomstę do nieba ! Nie interesują mnie przelotne znajomości czy jakieś dziwne układy,takich mogę mieć dziesiątki,szukam "tej jedynej" (wiem,że to brzmi jak jakiegoś harlekina) ale jaki jest sens życia jak nie trafi się na tą właściwą kobietę tylko udaje się szczęście w związkach które tak napawde prowadzą do nikąd :( .

Gość L znaczy l
Z jakiego woj jesteś ?

Gość podobny
śląskie.

Gość why?
Istnieją :) Ja mam dokładnie tak samo i zastanawiam się dlaczego takie dwie samotne duszyczki nie mogą na siebie trafic, tylko spotykają niewłaściwe osoby :/

Gość podobny
mam naprawdę dużo znajomych,par czy małżeństw i widzę co się dzieje,są ze sobą bo są ,tkwią w tym bez szacunku dla siebie ,bez miłości,bez jakiegoś uczucia które powinno ich łączyć,tkwią w tym bo co powiedzą rodzice,co powiedzą sąsiedzi a pozatym tak im wygodnie i już. Ja tak nie chcę i mówie temu stanowcze nie.Trzeba cieszyć się sobą,chwilą którą ze sobą spędzamy,czuć bicie serca drugiej osoby ,trzeba kochać ! Ja sobie już postanowiłem,że albo będę sam do końca życia albo trafię na kobietę z którą zwiążę się do końca ,żadnych półśrodków ! Ale czy to realne ?? czy nie ustawiam sobie poprzeczki za wysoko ??

Gość L znaczy l
A ja dolny. Ile lat ?

Gość dziewczyna w sandałkach
Myślę że nie, tylko musisz miec dużo cierpliwości której pewnie zaczyna brakowac. Ale ja mam podobnie, nie chce byc w związku aby byc, sztuczny ślub a za jakiś czas rozwód, bezsensu.

Gość podobny
a czy to istotne ile lat ;) nie jestem stary jeśli oto chodzi...:)bardzo młody też nie :) zawieram się między 30 a 40 . Nie szukam tu partnerki,jeśli oto chodzi,ciekawi mnie tylko czy istnieją takie kobiety jak wyżej,czy jest w ogóle sens szukać ?? czy poprostu poddać się schematowi i założyć rodzinę (i tu będzie przenośnia ) z "pierwszą lepszą" ?

Wiem po sobie, że istnieją (może to narcystyczne ale tak jest)!

Ja też górny :) To jest tak szukasz całe życie, jesteś cierpliwy owszem umawiasz się ale nie trafiasz na tę jedyną, pomału kończy ci sie cierpliwosc, chęci, wkońcu uznasz że kolejna napotkana kandydatka będzię tą której zawsze szukałeś, poniekąd rozum będzie bił się z rozsądkiem. Wygra rozsądek bo tak trzeba, bo już czas itd. Ożenisz się, wszystko niby będzie ok, chociaz wiesz że to nie będzie to czego szukałeś całe życie, ale jak tylko je sobie trochę poukładasz to spotkasz ją..jak już będziesz miał obrączkę na palcu. Pewnie tak będzie

Gość Ankiety się mu zachciało
;)

Gość lustro odbija
Szukaj ,czekaj,moze sama cie odnajdzie ..ale w zadnym wypadku sie nie poddawaj.Nie mozesz:)

Gość podobny
"dziewczyna w sandałkach" - ujęłaś to świetnie,to co napisałaś powstrzymuje mnie właśnie przed postawieniem tego jednego kroku,boję się tej świadomosci,tego poczucia,że to nie jest to,a co będzie jak spotkam wtedy właśnie tą jedyną ? Ktoś gdzieś kiedyś fajnie napisał że życie składa się z samych wyborów i czy nam sie podoba czy nie,trzeba ich dokonywać.

Taki to paradoks niestety.

Gość bez szans .
W totka też można wygrać. Niedawno nawet 2 osoby wygrały. A grało 6mln osób. Tu masz odpowiedź na swoje pytanie. Nie masz szans znaleźć tego czego szukasz. Musisz polubić to co Ci życie przyniesie.

Gość podobny
no nic bede dalej tkwił w zawieszeniu,nie jestem człowiekiem który sie łatwo poddaje. Dziś piątek,trzeba będzie gdzieś wyskoczyć i po nawiązywać nowe znajomości,może to jest ten dzień ;) może dziś się zakocham ;)

Z jednej strony dobrze, ale z drugiej nic na siłę. Jak się nastawisz że dziś się zakochasz to pewnie nici z tego. To musi przyjsc z zaskoczenia i pożądnie rąbnac cie w głowe :)

Gość podobny
może ta "jedyna", robiąc mi dobrze oralnie patrzyła by mi w oczy :( przelotnie poznane kobiety nie wkładaja w to uczucia.

Są takie :) Bynajmniej mówię to z perspektywy kobiet młodych (sama mam 22 lata, moje kolezanki mające podobne podejście są w podobnym wieku).

Gość pytacz ...
ale są jakie? Robią laskę namiętnie i patrzą w oczy? Daj jakieś namiary.

Gość podobny
fiku Mam taką nadzieję, że w końcu mój sen się spełni i będę szczęśliwym, i spełnionym facetem na każdej płaszczyźnie. Póki co dotąd poznane kobiety odbierają mi wszelkie złudzenia.

Kobiety w pewnym wieku, albo już znalazły swe szczęście, albo doświadczyły nieszczęścia i zatraciły swe ideały. Ciężkie wyzwanei przed Tobą. Bądź dzielny :)

Gość podobny
Trzeba wyjść na świat, może to dziś.

Gość ludzie listy pisząąąąąąą
to idz juz sie szykowac

Gość l8il8il8lyt
Dobrze wiedziec ze jestem dla ciebie polsrodkiem

Gość dorosła?
Fajne dziewczyny trafiają na łajdaków niestety, i jeszcze bardziej niestety okazuje się to po ślubie że wyszły za chamów, albo nie daj Boże tak jak ja alkoholików. Nie chcę wyjść na samolubną, ale uważam się za bardzo fajną dziewczynę, nawet modliłam się o dobrego męża, a los mi dał chama i pijaka, co okazało się już niestety po ślubie....

Gość dorosła?
Dlaczego zołzy mają fajnych facetów?