Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Muzulmanin zamordował Polkę, bo nie chciała być jego żoną!

Polecane posty

Wchodze na wp.pl, a tam news na głównej o kolejnej polce, która postanowiła zaakceptować barbarzyńskie obyczaje Islamistow. Dla zwolenniczek miłości bez granic (pamietajmy, ze ich kobiety nie moga sie wiazac z niewiernymi, stad brak polaków w takich związkach, a polki... wiadomo , mieszaja sie z nimi dosc czesto). -------------------------------------------------------------------- wp.pl, dodano: 2011-09-30 (16:37) Pochodzący z Iranu Hossein Abdollahzadeh powiesił się w celi w oczekiwaniu na proces. Był oskarżony o brutalne zamordowanie swojej polskiej przyjaciółki. Udusił swoją byłą partnerkę Agnieszkę D. w jej własnym mieszkaniu, a następnie nagie ciało wrzucił do wanny pełnej wody. Zdaniem przyjaciół i rodziny Polki już wcześniej mężczyzna bił ją i upokarzał, a kiedy postanowiła go wreszcie porzucić, nie chciał zaakceptować, że to koniec. Przyjaciółka Polki twierdzy, że już przy okazji wcześniejszej awantury mężczyzna groził Agnieszce śmiercią. Do zbrodni doszło w Swinton, koło Rotherham, kilka tygodni po tym jak kobieta go porzuciła i kazała się wynosić ze wspólnego mieszkania - informuje „Daily Mail. Tymczasem Hossein Abdollahzadeh liczył, że Agnieszka wyjdzie za niego za mąż, co pozwoli mu na zalegalizowanie pobytu w Wielkiej Brytanii. Policja dość szybko go aresztowała i oskarżyła o zbrodnię. W jego mieszkaniu znaleziono przedmioty skradzione z mieszkania Agnieszki.

Gość dr_no
Oni wszyscy zamiast wkładek w butach powinni mieć wkładane plastry szynki. Co za ludzie...

Gość no i co z tego))))))))________
no i co z tego ty chyba masz problemy z samym sobą że tak ciągle wyszukujesz i o nich piszesz. śmieszny jestes

Gość .adolf husler .
dobrze jej tak ,pustak pierdolony

Gość no to masz mozliwość, zrobić
już Budka Suflera śpiewała pieśń, ...z autobusem arabów zdradziła go.... na Polke potrzebny jest autobus bo maja małe fiutki. Nawet dlatego ich kobiety muszą nosić zasłony na japach, żeby nie było widać, jak sie śmieją z ich małych fiutków.

Gość Aleksandra19
poznam boskiego Egipcjanina :)

no i co z tego))))))))________ - nic nie wyszykuje. weszlem wlsnie na neta, to zaczelem od wp.pl. i co widze? no to dalem tutaj do dyskusji, bo ja poruszam tutaj te tamaty w dosc zabawny sposob, teraz juz powaznie sie zrobilo. znalazlem juz art. na angielskich serwisach. gosc pracowal w KEBABIE!!! nie rozumiem kasy nie mial, a mimo to z nim poszla w tango :(

Gość olivia dunhammm
Polakowi tez sie ostatnio zdarzylo...i to cala rodzine.

O tym właśnie mówię, że mają zajebiste oczy i przez to mnie ciarki przechodzą :) ale poza tym nic w nich nie ma fajnego.

Gość no to masz mozliwość, zrobić
no to chociaż miał arabus litość, bo inny to by kwasem np twarz oblał, albo obciął nos, czy uszy, i tak miała biedna Polka dużo szczęścia .....

Gość olivia dunhammm
nie wiem jakie sa statystyki, nie interesuje mnie to. Faktem jednak jest, iz wertyp ma problem ze soba stad ciagle topiki o ciapatych, murzynach czy innych takich. Ja rozumiem, ze Polacy ogolnie maja problem z kazda innoscia (nie wiem ze strachu), ale u niego to juz podchodzi pod obsesje. I to jest zalosne:o

olivia dunhammm - wiem. ale tutaj nie mial nawet powodu. polak zabil rodzine w afekcie. poniewaz zdradzila go zona, i jeszcze mial proby smobojcze za soba. byl chory. araby - takie cos to dla nich norma. ma prawo bic jak sie sprzeciwia. tam tego nie karaja. zabic tez moze, ale musi miec powod.

Gość olivia dunhammm
a wiesz na 100%, ze go zdradzila? Nie. Poza tym to jest powod, zeby zabijac?? Nie badz smieszny

"olivia dunhammm nie wiem jakie sa statystyki, nie interesuje mnie to. Faktem jednak jest, iz wertyp ma problem ze soba stad ciagle topiki o ciapatych, murzynach czy innych takich. Ja rozumiem, ze Polacy ogolnie maja problem z kazda innoscia (nie wiem ze strachu), ale u niego to juz podchodzi pod obsesje. I to jest zalosne" ale ma rację ze to dizkusy:P.Do tego jakby jakiś z zagranicy narozrabiał to powinny być dla takich specjalne kary nie tylko dla dzikusów ale też dla tych co ich sprowadzili:P.

Gość olivia dunhammm
I nie interesuja mnie jego proby samobojcze. Mam gdzies to, ze byl chory. Nic go nie usprawiedliwia

olivia dunhammm ja bardzo lubie ciapatych. mam mala obsesje na ich temat. staram sie poznac ich dzikie lby. chyba napisze o nich ksiazke. z tym, ze bede potrzebowal asystentkę, zeby ktos mi poprawial bledy.

Gość lili007
ale ty nudny ...czlowieku masz na ich punkcie obsesje lecz sie wszystkie tematy jakie zakladasz to tylko o arabach i im podobnych psychopata !

Witam Szanownego Prezesa :) A Ty nadal z wątkami o arabach :):) Wchodzac dzisiaj na wp znacznie bardziej zbulwersowal temat o gwalcie i uduszeniu 15-letniej dziewczyny. To jest dopiero Patologia i Zboczenie !!!!!

lili007 - tak pojde i powiem prosze mnie wyleczyc z obsesji. ona objawia sie tym, ze 4 razy w tygodniu zakladam tematy na kafe o arabach. bawi mnie to zazwyczaj, szczegolnie jak odpowiadaja mi ich dzieewczeta polskie. a tak po za tym - pierd... sie. w ogole dzis nie mialem zamiaru tu wchodzic, ale tak wyszlo.

Gość lili007
jak zwykle zero kultury !